• 3738
    eğer eboue transferi gerçekleşirse, açık olan 2 bölgesi -sağ bek ve sağ kanat- için çok çok iyi bir hamle yapılmış olacak olandır. yine bunun yanında, yapılan hazırlık maçları gösterdi ki, sol bek konusunda ki sıkıntıları da halen devam etmektedir. o bölgeye de tıpkı eboue gibi çift yönlü bir oyuncu alınırsa, rotasyon ve kadro çeşitliliği açısından son yıllarda bir hayli fazla şekilde sıkıntısı çekilmiş olan sorunlar da ortadan kalkacaktır.

    bunların haricinde forvet konusunda ki yetersizliği de, bariz bir şekilde ortadır. elmander iyi bir oyuncudur, buna kimsenin itirazı olmaz ama limitlerini ne kadar zorlayacak ve takımın isteklerini hangi ölçüde karşılayacak? işte orası belli soru işaretlerini de beraberinde getirir.

    şu an için milan baros'un yanına biraz daha son vuruşu düzgün; hızlı, çevik ve farklı formasyonlarında oynayabilecek bir oyuncunun transferi, baros'u da fazlasıyla rahatlatacaktır. tıpkı melo'nun, selçuk'un yükünü hafifleteceği gibi.

    eğer yönetim bu sorunları ortadan kaldırırsa, uzun zaman sonra izlemeye doyulmayacak bir takım ve kadro konfigürasyonu sağlanmış olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın