• 3681
    2011-2012 sezonuna da soru işaretleriyle girmeye hazırlanan takımımız. şimdi bazı yazar arkadaşlar "off niye böyle karamsarsın?" diyecekler. ama her şey ortada. 6 milyon euro'luk bir transfer paramız var. hadi pino'yu ve gönderilen birkaç adamı daha sattık 10 milyon oldu bu rakam. daha fazla da olmaz. zaten ünal aysal'ın mali kongre sırasındaki konuşmaları bu yönde. eksiklere fatih terim açısından bakıyorsun. defansif orta saha ve forvet istiyordu kendisi. sanırsam pino'nun gidişi sonrası arda, kazım ve aydın ile birlikte 3 kanat oyuncumuzun kaldığını kendisi de görmüştür ve buraya takviye yapacaktır. volkan şen ismi de oldukça fazla dönmektedir.

    bu kadar eksiği yaklaşık 10 milyona mı yapacağız yani? o zaman yeni almaguer'lere yeni ali lukunku'lara, yeni bratu'lara hazırlıklı olalım. çünkü ortada bir sıkıntı var. bugün yöneticimiz 6 milyon euro'luk bir bütçemiz var derken yabancı gazeteler cambiasso'ya 10 milyon teklif ettiğimizi yazıyordu.

    tamam hadi diyelim cambiasso, volkan şen ve aylardır bahsedilen dünyaca ünlü forveti yaklaşık 10'a aldık. kendi adıma yine mutlu olamam. şu defansı yazarken bile gelecek için hüzünleniyorum. hakan balta, çağlar, servet, gökhan, ujfalusi 5'lisinden 3'ü kesin şu takımda oynayacak. 3 tane pas yapamayan, 3 tane alabildiğine beceriksiz, 3 tane yavaş adam. seç beğen al. bir de fatih terim'in uefa kupası'ndaki ofsayt taktiği yok demesinden tam 3 yıl sonra oynattığı akıl almaz ofsayt taktiktiğini de şu takımla oynatmaya çalışırsa diye düşünüyorum da sonuç tam bir felaket olur. ligde fenerbahçe ve beşiktaş olmasa bile felaket olabilir.

    bir kere de akıldaki sorular bitmiş bir şekilde şu sezona girelim. yemin ediyorum kafayı yiyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın