resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 485
    hakkında yapılan olumsuz yorumlarda bir taban eksikliği göze çarpan oyuncumuzdur. arda'ya attığı "kasti" tekmeyi arda ile beraber kameralar önünde tatlıya bağlamışken, galatasaray futbol takımı'nın yetenekli adledilen bir çok futbolcusundan hücum anlamında(bak savunmayı geçtim) çok daha verimli ve üretken bir sezon geçirmişken hala eleştirilen bir adamdır.

    kendisine yeteneksiz diyen bir güruh var. eyvallah herkesin gözlem yapan gözleri algılayan telleri kendine çalışır ancak sen ülkenin alt kategori milli takımlarının en çok formasını giyen oyuncuya yeteneksiz demektesin bilmem farkında mısın? he zilyonlarca altyapı antrenörü anlamıyor bu işte ben sol elim pantalonumun içinde sağ elim digitürk kumandasında bunu anlıyorum diyorsan paşam, önünde saygıyla eğiliyorum.

    ayrıca hala cassio lincoln'ün sanki kulüpte kalmak için tırnaklarıyla mücadele vermişçesine kuyusunun kazıldığına inananlar ve talihsiz renkler tarafından bile zeki,çevik ve ahlaklı olarak lanse edilen bu "oyuncumuz"un bunda payı olduğunu düşünenler var.

    şikeyi reddetmesi vaaaauuuvv bir iş değil. ancak bu ülkede arkanda adam olmadan karşına adam almak göt ister... en azından bu konuda hakkını verelim.

    not: başkası demeden ben söyliyeyim kendisi ağır nargilecidir. mahalle takimi'na selamlar :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın