resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1078
    2010 - 2011 sezonu futbolda şike soruşturması sırasında türk futbolunun yürümekte olduğu yolun sonundaki bok çukurunu görüp, gerekli uyarıları yaptı diye üç adım önünü görmekten aciz sığırlar tarafından acımazsızca eleştiriliyor.

    aslında söyledikleri tüm ülke futbolunun, tüm kulüplerin hayrına ama şimdi herkes kendi çıkarları yüzünden düşman oldu kendisine. ben kendisinin yerinde olsam bu açıklamayı fifa ve uefa'ya da gönderir, "biz üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra vereceğiniz kararlarda lütfen bunu dikkate alın ağalar" derim. olmaz ya belki bir ihtimal kabul edilir de yarın bir gün fifa - uefa türkiye'ye hem kulüpler hem de milli takımlar bazında "siz şöyle bir 5-10 sene bizden uzak durun bakalım" diye siktiri çektiği zaman dikkate alırlar belki. tabi bu işin esprisi ama bugün kendisinin söylediklerini dikkate almayıp her şeyin üzerini örtmeye kalkanlar ileride kendileri ile beraber, ülke futbolunun düştüğü bok çukuru içinde başkanın söylediklerini hatırlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

    şimdi yapılamayanlar ise o zaman yapılıp, ülke futbolu o çukurdan çıkarıldıktan sonra içinde kalanların üzerine ilk küreği sallayarak pisliği kurutan kişi de kendisi olur umarım. zira ilk taşı da kendisi atmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın