resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1027
    ortbas hazirligindaki bir sebekenin bulundugu odaya girerek isigi yakmistir aciklamasiyla. federasyon elimizde kanitlar yok diyor. tek derdiniz buysa o zaman gidin isteyin diye yol gosteriyor. federasyon ama takvim var diyor. o zaman ligleri erteleyin diyor. fb'yi dusurun demiyor. sampiyonlar ligine gondermeyin de demiyor.

    aslinda cok basit bir sekilde eger derdiniz bu isi cozmekse yollari var demek istiyor. ama niyetin bu olmadigini, zamana yayarak turk futbolunu gomme pahasina fb'yi kurtarma planinin uygulamada oldugunu gordugu icin de afise ediyor. is ustunde yakalananlar da, sark kurnazligiyle, cik odadan, firsatci, defol diye bagiris cagiris icindeler. bu kadar basit. biz de salagiz ya, butun bu komplolari yememiz isteniyor. marka degeriymis. cocuklugumuzda cay ocaklarinda cay markasi vardi. turk futbolunun degeri de ancak bir demlik cay eder.

    isin en guzel tarafi da, bu ahmakliklarin uefa tarafindan yenecegini, uefa'ya emrivaki yapilacagini zannetmeleri. patlamis misirlarinizi hazirlayin millet.. senlik var. ama oyle boyle degil, gercekten cok eglenecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın