• 3664
    muslera'nın geldiğini varsayarak ihtiyaç önceliğine göre bir adet defansif orta saha, bir adet 10 numara, bir adet kanat oyuncusu(her iki kanatta da oynayabilen, arda'dan başka sol açık yok), bir adet sağ bek, bir adet sol bek, bir adet stoper, bir adet de forvete ihtiyacı olan takımdır.

    ünal aysal şu kadroya müthiş diyorsa eyvahlar olsun. tamam takımın başında artık bir teknik direktör var ama çıkıp sahada oynayacak kaliteli futbolcu olmadıktan sonra başarı zor. ne yazık ki takım hala kırılgan, alternatifi az. anahtar oyuncular sakatlandığı takdirde iş yine zor. misal sabri'yi yedekleyecek sağ bek yok. sadece 3 adet stoperimiz var. sakatlık durumunda sıkıntıya düşeriz. orta saha hala boş. takımda selçuk'tan başka galatasaray orta sahasında oynayabilecek kalitede adam yok. o da sakatlanırsa ne yaparız belli değil. topu alıp kendi kendine bir şeyler yaratabilecek takımı ortadan götürebilecek futbol zekası yüksek bir 10 numara yok. sol açıkta arda'nın yedeği yok. sağ açık pino, kazım süper ligde idare eder ancak. forvet nispeten sağlam gibi ancak baros sakatlanırsa yine orası da yorabilir bizi.

    bakınca yapılacak iş çok. fenerbahçe'nin küme düşmesi galatasaray'ın şampiyonluğu anlamına gelmiyor. ligde fenerbahçe olmasa bile şu kadro şampiyonluğu çatır çatır alabilecek bir kadro değil. çok çok eksik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın