resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 935
    sayın başkan;

    öncelikle şunu belirtmek istiyorum son yaşanan olaylara verdiğiniz tepkiler ve yaptığınız açıklamalar gerçekten bizi mutlu etti ve gururlandırdı. bunun için size teşekkür ederim.
    fakat size sormak istediğim ve cevabını merak ettiğim bir kaç soru mevcut;
    1- başkan seçilmeden önce klübün ekonomik yapısını bilmiyor muydunuz? (sonuçta mali genel kurullarda bunun üyelerle paylaşıldığını biliyoruz ve aday olmadan önce araştırmıssınızdır.)

    2- başkan olmadan önce yaptığınız açıklamalarda profesyonel bir yönetimle, futbolu bile adamlarla çalışacağınızı belirttiniz, peki bu isimler tulun ve albayrak mıdır?

    3- yine başkan seçilmeden önce transferlerin kampa kadar tamamlanacağını söylemenize rağmen ligin başlamasına 1 ay kala hala transferin bitmemesinin sebebi nedir?

    4- forlan, reyes, fabiona gibi isimlerle henüz anlaşılmadan kap ya da profesyonel albayrak gibi yöneticiler tarafından basına bildirilmesinin ve taraftarın hayal kırıklığına uğratılması, üstelik prestij kaybedilmesi hata değil midir?
    5- son açıklamalarınızda transfer yapmanın zorluğundan, yıldız almanın zorluğundan bahsediyorsunuz acaba başkan olmadan önce yıldız sözü verdiğiniz de bu işin kolay olduğunu mu düşünüyorsunuz?

    6- yine son açıklamalarınızda güçlü bir takım kurduğunuzdan, kadronun yeteceğinden sadece uygun olursa bir orta saha ve forvet alacağınızdan bahsediyorsunuz. acaba selşuk hariç bu kadronun geçen seneki rezi halinden güçlü bir kadro haline gelmesini kim sağlayacak? elmander mi (premier ligin ortalama oyuncusu), thomas( la liga ortalama oyuncusu) , ceyhun (trabzon spor yedeği) ???

    7- kallstrom ile anlaştığınzı ve daha iyisi almak için beklettiğinizi belirtmiştiniz sanırım. acaba kim bu yıldız ? culio mu?

    8- muslera ile anlaştınız mı ? yoksa yine forlan , reyes gibi son anda pürüz çıktı diyerek bizi lauro ya razı etmeye mi çalışmaktasınız?anaşıldıysa daha neden açıklanmıyor.

    9- acaba bu kadroyla yeni stadımızı doldurabileceğimize inanıyor musunuz? taraftar belki her koşulda fedarlık edip stada gelmeli ama acaba hep taraftar mı fedakarlık yapmalı ?

    10- son olarak acaba gerçekten fenerbahçe nin durumuna göre mi transfer yapacaksınız?? acaba bize ne elalemin durumudan biz fenerbahçe için mi oynuyoruz bu ligde?

    sayın başkan bu sorulara mantıklı birer cevabınız var mıdır?

    sayın başkan şahsi görüşüm bu güne kadar net bir şekilde başarısızsınız. daha tutabildiğiniz söz yok. selçuk hariç ,ki onu da adnan polat sahipleniyor, başarılı transfer girişiminiz yok. eğer bu kadro ile başarı umuyorsanız daha çok bekleriz sayın başkan. şu an antep, kayseri, bursa, beşiktaş ile mücadele edebilecek bir kadromuz olduğuna bile inanmıyorum. fatih terim sihirbaz değil eğer ona güveniyorsanız zaten zayıf kadro ile başarısız olduğunu daha önce gördük.

    sonuç olarak sayın başkan galatasaray söz konusu olunca babamı tanımam. sizin özel ve iş hayatındaki başarılarınız beni ilgilendirmez.
    verdiğiniz sözlerden bari birisini tutunuz. başarı sözü verdiniz. başarılı olmak için gerekeni yapın lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın