resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1529
    --- alıntı ---

    fatih terim oyuncularla toplantı yaptı

    galatasaray profesyonel futbol a takımı teknik direktörü fatih terim, sabah antrenmanı sonrasında takımımızın kamp yaptığı otelde oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi.

    toplantıda ekibini oyuncularına tanıtan fatih terim, ana prensiplerini, saha içinde ve dışında felsefesini anlatttı. bu anlayış ve kurallar doğrultusunda yapmak istediklerini tüm takıma örneklerle aktardı.

    tecrübeli teknik direktör, oyunculara florya’yı bir mabet olarak kabul etmeleri gerektiğini belirterek, aslan yuvası’nın kutsallığından söz etti. galatasaray takımının içinde yer alan her bireyin ailenin parçası olduğunu vurgulayan fatih terim aile içinde yaşanan her seyin aile içinde kalmasının öneminin başarıda ne kadar etkili olduğunun altını çizdi.

    futbolcuların davranış biçimleri, medya ve toplum ilişkileriyle ilgili de telkinlerde bulunan ve bu konudaki deneyimlerinden örnekler aktaran terim, takımın sezon açılışından bugüne kadar olan çalışmalarını da değerlendirdi.

    kamptaki oyuncu sayısının zaman içinde azalacağını bunun da dogal bir süreç olduğunu belirten fatih terim, her futbolcunun takımda kalma şansının eşit olduğunu ve bu konuda hiçbir istisnanın söz konusu olmayacağını özellikle belirtti.
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10489.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın