aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 2025
    çok daha iyi şekilde yararlanabilirdik ama olmadı maalesef. şanssızlığı; kötü bir kurgu, sistem ve yönetimin üstüne gelmesiydi. teknik kapasitesi sınırlı olabilir, katılırım ama doğru kullanıldığında ciddi verim alınabilecek bir oyuncu ''bana kalırsa''. bana kalırsa diyorum, kesin verim alırdık demiyorum elbette. ama işte doğru kişi / ler ve işleyen bir çarkın içerisinde kaliteli bir oyuncu olduğunu rahatlıkla ispatlayabilir lorik cana. futbolculuğunu tartışmak, ''sadece çift dalıyor lan bu adam'' demek abes kaçıyor.

    kaptanlık olaylarına girmeyeceğim, yalnızca oynadığı takımlara ve o takımlarda nasıl verim alındığında bakmak yeterli. bir insanı sırf savaşıyor diye 3 sezon paris saint-germain'de, 4 sezon marsilya'da oynatmazlar. ki 1 sezon oynadığı sunderland takımından ayrılma süreci ve menajerinin söyledikleri de açıklıyor zaten durumu.

    acısıyla, tatlısıyla 1 sezon boyunca formamızı giydi. bir efsane olmadı elbette ama her zaman iyi niyeti ve olanca gücüyle mücadele etmesiyle hatırlayacağım kendisini. bu iyi niyet ve mücadele kısmını mustafa sarp'la ya da barış özbek'le falan karıştırmamak lazım. lorik cana'nın teknik kabiliyeti sınırlı olabilir ama her şeyden önce oyun görüşü / pozisyon bilgisi üst düzey olan bir oyuncu. bu özelliğini fazla göster(e)medi bizde ama kesinlikle kendini belli eden bir futbolcu. o yüzden epl, ligue 1 gibi üst düzey liglerde oynadı. şimdi de o başta ki ''verim'' olayının merkezine, serie a'ya transfer oluyor.

    o yüzden belli şeyleri değerlendirirken tüm veriler üzerinden oyuncuyu değerlendirmek gerekiyor. bir takımın tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği bir dönemle değil.

    kendisine galatasaray forması altında verdiği emekler için şahsım adına teşekkür ediyorum. umarım her şey gönlünce olur, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın