resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 203
    mükemmel diyebileceğiniz her kalecinin hatalı yediği yüzlerce gol vardır. aynı şekilde kurtardığı inanılmaz toplar vardır. ne bir kaç kurtarışla ne de bir kaç hatalı golle bir kaleciyi iyi yada kötü diye nitelendiremezsiniz. bir iki maçla bile buna net şekilde karar veremezken birkaç videoyla ahkam kesmek en basitinden ahmaklık.

    fakat ne hikmetse sözlükteki ahali iki videoyla istiyor, istemiyor, alıyor, satıyor, tepki koyuyor vs. vs. sizin güvendiğiniz, tarihin en büyük başarılarına imza atan teknik adam istemiyor mu bu kaleciyi? e sorun ne? madem o kadar biliyorsunuz kariyerinizi teknik adam yada scout olarak geliştirseydinizde bok atmak dışında bir katkınız olsaydı? sahaya çıkmadan gelecek vaad eden bir adam hakkında bu kadar ön yargılı (olumlu / olumsuz) saçmalıklara ne gerek var?

    gelen adam kim olursa olsun desteklemekten başka bi iş düşmez hiç birimize. adam galatasaray'a katkıda bulunur bulunmaz, bunu zaman gösterir ama daha gelmeden/sahaya çıkmadan bu kadar saçma laflar edip beyinsiz kitleyi etkilemeniz gelecek adına çok düşündürücü. çok çabuk gaza gelen ve gözü dönen saçma bir milletiz zaten, keskin hatlı yorumlarla beyin yoksunu insanları etkilemeyin. çünkü trübün desteği/baskısı futbolcu performansını direkt etkiliyor.

    son olarak, bu sezon öncesine kadar sözlükte bu kadar saçma sapan yorumlar, yazılar yazan bir kitle görmedim. sözlükten soğuttuyorsunuz adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın