resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 897
    herhangi bi'futbolcuyu galatasaray için reva görmemiştir. adam kalkıp şunu alıyoruz da dememiştir. futboldan anlamam, futboldan anlayanları anlarım diye bir kelam etmiştir. onu da göreceğiz.

    futboldan anlayan adamları anlarım demesiyle salt fatih terim'i getirmekse olay, bunu maçları izleyen babaannem de söylerdi. ünal aysal gelince ovv adam çok zengin, öttürürüz diyen pekçok taraftar şimdi adı sanı duyulmamış birisinin galatasaray'a transferi gerçekleşecek diye bok atıyor.

    ünal aysal'ın yanlışı yok mudur? vardır. öncelikle galatasaray'ı galatasaray yapacak değerlerin oluşmasını sağlaması lazımdı ve bi'şekilde bunu teknik ekiple başlattı. transfer döneminin civcivli geçeceği her halinden belliydi. medyanın ve taraftarların oluşturduğu isimler ile - ki medyada, forumlarda, bloglarda çıkan her oyuncuyla orgazm olan taraftarın gazıyla - kalecisinden tut forvetine kadar akıl almaz isimlerle ilgilenildi ya da ilgilenilmedi belli değil. uğraşıldı, yapıldı, edildi taraftarı farklı kafalara, beklentilere soktu. e sonra kalkıp lauro alınacak diye adam büyük yanlış yaptı deniliyor şimdi.

    buffon'un ismi geçerken gerçekten inandın mı sen karşim ya? forlan için ihtimal olsa da ciddiyetini göremedin mi durumun? drogba'ya kimse hayır demez lakin sen kalkıp alelade bi'topçu almaya çalışmıyorsun. drogba ile ilgilenirken klose yarın istanbul'da haberleri çıkınca burun kıvıran da sendin arkadaş. bu takım daha geçen yıllara kadar mali olarak çalkantıda olmasına rağmen tek bir isimle her şeyin düzeleceğini mi düşündün bir de? taraftar olarak mantıklı düşünmekten çıktık abicim. bunun sebebi de biraz ünal aysal'ın başta çılgın atıp, beni, seni, onu çoşturması oldu.

    ünal aysal'ın yapacağı tek şey, herkesin işini yaptırması. transferi yapacak olan kimse ona yaptıracak, takımı yönetecek kimse ona yönettirecek, mali işlerden sorumlu kimse onu sorumlu ilan edecek.

    galatasaray'ın önceliği transfer değildir. galatasaray'ın önceliği galatasaray olmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın