• 3609
    sahaya indik inmesine de bir şeyler eksik gibi geldi nedense. acaba sezon mu erken açılıyor diye düşündüm yok o da normal ama eksik olan ne? bi heyecan eksikliği var gibi geldi oyuncudan taraftara. özellikle taraftar olarak bugün çok da merak etmedim. terim neden idmana çıkmamış umrumda bile olmadı. kişisel olarak bir soğukluktur gitmekte.

    sebepleri ise; basında hala tulun'la ali dürüst arasında tulun'la terim arasında soğukluk var haberleri dolaşmakta. yok terim idmana çıkmadı. yok yönetim içinde 3 grup var bunlar anlaşamadılar. yok adnan öztürk ceo' için 2 aday sundu kabul edilmedi. yok tulun istifa etti, kaleci yarın drogba öbür gün geliyo, reyes olmadı falan falan falan...

    bi taraftar olarak şu tarz haberleri okumaktan görmekten sıkıldım bunaldım. spor basınının tamamı da yalan söylemediğine göre içlerinden doğru olanlar da elbet vardır. ama bu taraftar bir şeylere aç artık. kimsenin umrunda değil floryada kim bekliyo, tulun istifa mı ediyo noluyo. bunlar zerre kadar kimseyi ilgilendirmemekte, çünkü hepimiz sıkıldık!

    en huzurlu şekilde sağlıklı bir kulüp görmek istiyoruz. yalanın dolanın iç çekişmelerin olmadığı bi yönetim. sezon açıldı daha hiç bir şey net değil, eminim çoğu renkdaşım da benim gibi düşünüyordur.

    bi an önce kulüp olarak birlik ve bütünlük içindeyiz mesajı vermeliyiz, cidden sıkıldık, yeter!
App Store'dan indirin Google Play'den alın