resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 851
    --- alıntı ---

    ‘drogba’yla el sikistik ama öncelik forlan’in’

    g.saray taraftarının beklediği transferleri yapabilmek adına nefes alacak zamanı zor bulan başkan ünal aysal’ı daha fazla rahatsız etme şansımız yoktu. bu yüzden sarı-kırmızılı kulübün transferlerinde 1 numaralı yetkili olan ismi bizde saklı bir yöneticiye ulaştık.. ve taraftarı rahatlatacak çok önemli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz:

    “yazilanlarda, çizilenlerde ‘drogba’dan sevindirici haber’ gibi ifadeler kullanılıyor. fakat biz fildişili oyuncuyla zaten el sıkıştık. kendisinin isteklerini karşılayacağımızı ilettik, o da bizde oynamaktan zevk alacağını söyledi. yani biz drogba’yla anlaştık. istediğimiz an g.saraylı olur.

    ‘peki niye olmuyor?’ diye sorabilirsiniz. şöyle açıklayayım.. bizim önceliğimiz forlan. çünkü biz atletico madrid’den transfer yaparken onların omurgasını almak için yola çıktık. defansı, orta sahası ve forveti. yani ujfalusi, reyes ve forlan. bu yüzden diego forlan’ın son kararını bekliyoruz.”

    --- alıntı ---
    yemişim forlanını ünal başkan. git getir işte drogbayı. omurga olması şart değil zaten. drogba herkesle uyum yakalar. forlanın nazını çekmeye hacet yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın