resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 848
    kendisi fazla açık sözlü olmasının cezasını çekiyor şu sıralar. drogba, forlan ve reyes gibi gerçekten kalbur üstü oyuncuları takıma kazandırmaya çalışıyor ki bu isimleri almak gerçekten çok zor. daha önce bir açıklama vardır kim yaptı bilmiyorum %1 bile ihtimal olsa onu gerçekleştirmek için uğraşıyoruz diye.

    ünal aysalın misyonu sadece forlanı drogbayı almak çok büyük isimleri transfer etmek değil, galatasarayın özellikle adnan polatın son zamanlarında yerlerde sürünen itibarını ve ağırlığını tekrar yükseltmektir. ve ünal aysal da bunu gerçekleştirebilecek yetkinliktedir. bir ismi eleştirmeden önce olaylara daha geniş bir perspektivden bakmamız lazım.

    reyes ve forlanın transferi yatmış olabilir. bunun bir çok nedeni olabilir. kulüplerle anlaşılır oyuncu süre ister son anda gelmekten vazgeçer, veya karısı istemez veya da piyasasını düşürmek istemez. başkanın gidip bunları alamadan gelmesi ne dünya tarihinde ne de türkiye tarihinde bir ilktir ne de son olacaktır. bakın fenere, bu sene kime elini attıysa alamadı. diarra, sissoko geçen yıllarda paulsen. ama ne medyada ne de kendi taraftar forumlarında bir tepki oluştu. peki neden bizde daha ilk bir transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlanmasında bu kadar yükleniliyor ünal aysala?

    özellikle fenerli medyada ünal aysalın gelişinin sonrasında, galatasarayın tekrar mali ve idari olarak yükselişini gördükleri için bir panik havası başladı. her buldukları fırsatta ünal aysala ve yönetime giydiriyorlar. ünal aysal başkanlıkta tecrübe kazandıkça bu tür konulara daha az fırsat verecektir. peki bizim taraftar olarak bu konuda misyonumuz güvendiğimi ünal aysala destek olmakmıdır yoksa tam bir transfer taraftarı olarak drogba gibi forlan gibi büyük isimler gelmedi diye olayı fiyasko diye tanımlayıp medyaya malzeme mi olmaktır?

    işte milliyetin başlığı:

    "hayaldi yalan oldu"
    http://spor.milliyet.com.tr/.../1405711/default.htm

    artık kimse medya bizimle uğraşıyor diye laf etmesin. bu başlığı attıranların bir kısmı ne yazıkki içimizde. zaman destek zamanı, zaman kenetlenme zamanı. forlan veya drogba bizi şampiyon yapmaz, yarınlarımızı kurtarmaz. bizi ancak ve ancak bir bütün olmak kurtarır.

    herkese inat sonuna kadar arkandayız ünal aysal. çünkü galatasarayın geleceği, forlanın gelmesinden daha önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın