• 1690
    eleştirmenin de, arkasında durmanın da dozunu bilmeyen taraftarı çok fazladır.

    pandoranın kutusunu açana kadar her konuda her şeyi kabul eden, eleştirmeyen, her şeye olabilir gözüyle bakan, geçmişteki kötü durumlara nazaran bu durumun daha az kötü olduğunu düşünerek avunan taraftarlardır. her durumda destek olayını kral dan çok kralcı olma durumuna getimektedir.

    kutuyu açtıktan sonra ise gözünün üstünde kaşı var diye ölümüne eleştirmektedir. her kötü durum o kişilere maal edilmektedir. bunun sonucu olarak da ya birileri aşırı gaza getirilmekte ya da birileri tamamen yok edilmektedir

    son yaşanan transfer fiyaskosunu bir grup sineye çekmekte, diğerleri rezil olduk diye nitelendirmekdir.

    şu gerçektirki resmi sitende yazarsan, başkanın gider görüşürse ve bunun üstüne sadece adı geçen adamlardan sadece en gereksiz bir tanesini alabilirsen.

    -ortada becerilememiş bir şey vardır. başarısızlıktır;
    -ama asla galatasaray rezil falan olmamıştır. sadece yönetim kendi kredisinden yemiştir.

    ortada başarısızlık varsa da bu taraftarın başarısızlığı değildir heralde, bu işe girişen yönetimin başarısızlığıdır. her istenen oyuncu alınacak diye bir şey yoktur ama...

    kusura bakmasın kimse, kimsenin galatasaray taraftarına hayal kırıklığı yaşatmaya hakkı yoktur. alacağına emin değilsen, açıklama yapmazsın.

    ayrıca bazı taraftarlar işte size zapata alan, ali turan alan başkan lazım şeklinde durumu savunmaktadırlar.
    fakat unutulmamaki o adamlar zaten başarısız diye yuhlanarak kovuldu başarılı olacağım diyen kişiler geldi.

    sonuç olarak, daha önceki olaylar, başkanlar, oyuncular bana örnek değil, bu olay da ve bugune kadar transfer konusunda başkan ve yönetim başarısızdır. nasıl bundan sonra yapacakları başarılı transferlerle övülüp, yüceltileceklerse bu gün de eleştirilmelidirler.

    iş işten geçene kadar, susup sonra ağlamanın kimseye faydası yok...
    başkan, taraftar, oyuncu, tdirektör vs hepsi geçicidir tek gerçek galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın