resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 832
    bugüne kadar biraz acemi bir başkan profili çizdi. anlaştığı isimleri borsaya bildirmeden canlı yayında söylemesi ve bunun için ceza yemesi, sonucu kesin olmayan isimleri medya ile paylaşması, görüşülen futbolcuların isimlerini açıklaması filan biraz acemiceydi. evet biz taraftarlar hep isteriz kimlerle görüşülüyor filan ama bunlar takıma zarar veriyor. reyes ve forlan ile görüşüyoruz diye açıklandı. sosyal medya ve spor medyasında bu transferler bitti ve iş futbolcuların performans değerlendirmesine kadar geldi. bu transferler gerçekleşmeyince büyük bir yıkım oluyor, kulüp zarar görüyor.

    başkanlığı öğrenecek zamanla ama önemli olan bizim spor medyasını öğrenmesi. onlara br malzeme verirseniz kurtuluşun yoktur. bunu öğrenmesi başkanlığı öğrenmesinden daha zor olacaktır.

    galatasaray'a yakışan nazik, kibar ve beyefendi bir başkan. yapmak istediğini, kurmak istediği takıma güveniyorum. aldığı adamlar çok kaliteli ve bundan sonra alacağı adamlarda onlar gibi kaliteli olacağından şüphem yok.

    kulübün kasasından sadece 2 milyon çıkarttı ve karşılığında elmander, selçuk inan, ceyhun, ujfalusi gibi adamlar alındı. bu çok büyük bir başarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın