resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 828
    yaptığı en büyük hata transferler konusunda açık açık konuşmasıdır. bence hata değildir ancak bizim gibi tez canlı bir millete yapılmaması gerekir. şimdi aynı şeyi barcelona açısından düşünün son 2 yıldır fabregas ile yatıyorlar, fabregas ile kalkıyorlar ama alamıyorlar. bu başarısızlık mı ?
    forlan - reyes ekseninde düşünecek olursak bence transferde öncelikli konuşma hakkı futbolcunundur. yani önce futbolcu ile anlaşırsın sonra kulüp ile anlaşma zemini hazırlarsın. kızı babasından isteyip sonra kızla geçiniyor muyuz diye bakarak evlilik olmaz. bu da bunun gibi bir şey. bu konuda hataları olduğunu düşünüyorum. ancak bu hatalar onu küçültmez ya da ezmez. hatadır der geçer. benim korkum ortada dolaşan isimlerden hiç biri ile anlaşamayıp saçma sapan adamlara büyük paralar vermek olur o gazla.
    adnan polat yönetiminin bu güne kadar yaptığı en doğru iş, transfer konusunda basına tek satır malzeme vermemeleri. sessiz sedasız halletmeleri oldu. bence doğrusu budur. zaten galatasaray yıpratılmaya çalışırken sonuçlanmayan her transfer ile pusuda bekleyen çakallara malzeme veriyoruz. kim gelir bilmem bu saat itibariyle ancak başkanın bundan sonra hiç bir iş bitmeden transfer hakkında konuşmamasını istiyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın