resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2710
    direk, net, artık kuşku kalmadı.

    (bkz: içimizdeki irlandalı)

    galatasaray'ı bu kadar borçlandırdığı ya da saçma sapan anlaşmalar yaptığı için değil. 20 milyon taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylediği, bizi aptal yerine koyduğu için. içimizdeki irlandalısın adnan polat. maddi durumumuz iyi derken, 2012 kriterleri diye diye bizi avuturken hepimizi salak yerine koydun.

    biz sadece senin; eski açık saat kaç? demene hasta olmuştuk. ama sen onu bile haketmemişsin meğer. 5 yıl dediğin vade 2 yıl çıkıyor, 1 milyon dediğin anlaşma 8 milyon. senin durumun aig'ye hisse sattı diye camianın yıllardır yerden yere vurduğu faruk süren'den daha kötü. o hiç olmazsa bunu açık açık söyledi. ama sen giderayak birilerinin "bir allah'ın kuruşu" olmadığını söylediği yeni stattan her yıl 8 milyon dolar diyet ödeteceksin bize.

    o stat devletin olsa 300 koltuğun değeri 3 milyon dolar eder miydi, o stadyumda "galatasaray" yazmasaydı yıllık reklam gelirinin yüzde 10'u 4 milyon dolar eder miydi?

    sen bunları bile anlatamadın adnan polat birilerine.

    tabi bunları anlatıp kulübün haklarını koruyacağına, o sıralarda güvenlik kameralarından "ıslıkçı" aramak daha cazip gelmiştir sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın