aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1344
    17 haziran 2011 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı sırasında ve sonrasında ki konularla ilgili herkes bir şeyler söylemiş zaten o yüzden bir şey söyleme gereği duymuyorum, kendi görüşlerim var tabi ama zaten pek farklı değil önceki entrylerin çoğundan.

    konuya geleyim ben maç öncesiyle ilgili bir şeyler yazmak istiyorum.

    ben ve arkadaşım saat 16:00 civarı salonun önündeydik ve kapılar açılır açılmaz girdik. sözlükten gelecek kişiler olduğunu bildiğim için ve sürekli orada olduğumuz için bench arkasına oturduk ve bir kısmı ayırmaya çalıştık gelecek kişilere. böyle bir şey yapmamızı eleştirecek olanlar olabilir tabi ama bütün sezon maçlara gelmeye çalışmış, desteklemiş insanlara ayırmaya çalıştık oraları sadece fenerbahçe maçına fenere küfür etmeye gelenlere karşı.*
    bu şekilde oturmuş beklerken başka gelenler oldu durumu izah ettik anlayışla karşıladı çoğu kişi sağolsun ve başka yerlere geçtiler, kimiylede anlaşmaya vardık onlarda yan tarafa oturdu falan. orada bunları konuşma yapma yetkisini veya temsilciliğini kimseden almadım sadece bir üye olarak yaptım. bir süre sonra salon dolmaya başladı doğal olarak bizim bulunduğumuz bölümlerde kalabalıklaştı ama herkes anlayışla karşılamaya devam ediyordu. fakat bir süre sonra sağ taraftan bir iki reis(!) koltukları boşalta boşalta geliyordu, o koltuklarda oturan insanlar kalkıp başka koltuklara gidiyordu nedense. bir süre sonra sıra bize geldi ve bir kişi gelip açık bir şekilde tehdit ederek kalkmamız gerektiğini söyledi. kalkmazsak sıkıntı yaşayacağımız öğüdünü verdi fakat duymamazlıktan gelerek kalkmadık. oturdu yanımızdaki koltuğa ve telefonu devreye girdi hemen 1-2 mesaj çekti, telefon konuşması yaptı. ondan daha üst rütbelileri çağırdı sanırım. beklemeye başladı, biz de beklemeye başladık... en fazla gelip dövüp çıkartırlardı.
    ama bir süre sonra sözlükten, gsbasket'ten gelenler oldu kalabalıklaştı ve yan tarafımızdaki pes etti sanırım kalktı gitti yan bloğun demirlerine diğer arkadaşlarının yanına.

    oraya yalnız gelmiş olsak döve döve kaldıracaklardı çünkü orası onların! tribünü. suçlu olan oraya oturup oradan desteklemek isteyenler.

    sadece anlatabiliyorum, bir şey söyleyemiyorum...
    söyleyemeceğim için değil söyleyecek bir şey bulamadığım için.

    edit: maç tarihini, bkz:ları falan unutmuşum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın