aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1328
    17 haziran 2011 galatasaray fenerbahçe basketbol maçında çıkan arbede ve taşkınlığa sebeb olan grup değildir.
    varsayalım ki buna sebeb oldular. sırf bundan dolayı "fener taraftarı daha medeni, bunlar ise beyinsiz" gibi yakıştırmalar yapmadan önce bazı şeylerin mevzuatını iyi kavramak lazım. ilk defa bir arbede yaşanmadı. bugüne kadar birçok arbedenin içinde oldum. hatta yeri geldi emniyet güçleri tarafından alındım.

    neyse esas konu çıkan arbede değil o kupanın apdi ipekçi de verilmesidir. siktirip gitsin sinan erdem'de alsınlar. balonları çatapatları herşeyleri hazır. en önemli husus ise bayan basketbol play off finali son maçında cafer ağa spor salonunda bizim kızlarımıza yapılan muamele ve hiç bir yetkilinin buna bir dur dememesidir. bunu çok iyi bilen ve unutmayan insanlar vardı dün akşam tribünde.. daha medeni dediğiniz taraftarlar o gün neler yaptılar hep birlikte gördük. neyse bazı konuların mevzuatını bilmiyorsanız en azından öğrenin. o gün neredeyse madalyalarımızı koridorda alacaktık. medeniyetten bahsedenler gidip bir yerden görüntüleri bulup izlesinler.

    evet ben galatasaray'lıyım ve fenerbahçe denen ibneler ordusu söz konusu olduğu zaman beyin fonksiyonlarım kapanıyor ve form değiştiriyorum. ama çok şükür ki bu durum yinede galatasaray sevgimin önüne geçmiyor. hea, tezahürat diyorsanız alın elinize kağıt kalem yazın söyleyin verin onlara ve inanın 10 dakikada tüm stada ya da salona yayarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın