resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1425
    güzel ülkemin en iyi hocası.karizma,taktik,sistem,plan vs. ne ararsan mevcuttur.

    2000 yılını hatırlatırım tüm renktaşlara.karşınızda ingiliz devi arsenal vardı.kadrosun da thierry henry,dennis bergkamp,patrick vieira,marc overmars, o çok konuşan emmanuel petit vs. en parlak çağlarını yaşıyorlardı,ki sen o turnuvadan yenilmeden kupa kaldırmışsın.

    koskoca taktik dehası wenger yıkamadı bizi.gazla çalıştırıyor deniyor..haklılar.bu takımı buraya kadar getirmişsin bu saatten sonra hagi'ye, hakan'a sistem öğretecek değilsin.yapacağın tek şey gaza getirmek.sizde o maçta forma giyenlerin arasında olsaydınız sinyor terim'in o kelimeleriyle gaza gelmez misiniz ? ben ne zaman izlesem gözlerim dolar tüylerim diken diken olur.biz duygusal bir milletiz ara sıra gaza getirmek gerekiyor.bırakın bu fransız ayaklarını.

    terime'e laf ederiz 2000 ruhunu geri isteriz.kısa zaman önce çok güzel bir cümle sarf etti.kaybedecek zamanımız yok tersten başlayacağız ilk futbol kadrosunu kuracağız demişti yamulmuyorsam.artık zamanı geldi.kadro da bu şekilde kurulmaya devam ediyor.

    bizimde taraftar olarak kırıcı değil yapıcı olmamız lazım.fanatik-fotomaç okuyup hocamıza bok atmamamız gerekiyor.bazen yazılanları okuyunca çok sinirleniyorum.fener medyası bizi karıştırmak için elinden geleni yapıyor, bizde onların gazına geliyoruz.yeter artık.daha futbolcular ülkeye gelmeden medya yine sallama haberler yapmaya başladı.bırakın siz değil futbolcularımız gaza gelsin.o ruhsuz hallerini izlemektense hocamın gazıyla deli gibi at koşturan takımımı izlemek isterim.

    özet geçecek olursam.fatih hocadan başkası bu zor dönemde takımızı toparlayamaz.bilindiği gibi yönetim de birçok sözü geçen insanlar var.en azından florya'yı yol geçen hanı yapamazlar izin vermez fatih hocam.

    senin egon'a,puro'na kurban hocam.senin kredin tükenmez burada.her zaman başımızın tacısın.

    yuvana hoş geldin imparator...
App Store'dan indirin Google Play'den alın