• 3565
    bir taraftar olarak gelen isimler çok mutlu etmiştir beni. yazacaklarımın bundan sonrası koca bir ama ile başlayacaktır.
    hadi orta sahayı yekta-selçuk-cana-culio ile kurtardık. defans hattı ve kaleci pozisyonlarında o kadar büyük boşluk var ki eğer adam gibi transfer yapılmaz ise takımın barcelona gibi oynaması lazım ki top bizim yarı sahamıza gelmesin. öncelikle ben ujfalusi'yi az çok beğenirim. hamleli futbolcudur ancak uzun mesafede hızlı bir forvet bizim şu an bulunan defans hattımıza iki kere tur bindirir. acilen 25 yaşlarında aklı başında seri bir stopere ihtiyacımız var. yoksa her rakip takım atağında korkulu rüyalar görmeye başlayacağız. ayrıca sol bekte balta hala çok büyük bir soru işareti. ayrıca sağ bekte sabri ye muhakkak bir alternatif yaratmalıyız.
    gelelim en önemli kısıma kaleci, başarıya koşan her takımın kalesinde muhakkak kalburüstü bir kaleci vardır. idare eder kalecilerle başarıya ulaşılmaz. mesela uefa kupası finalinde kalede taffarel olmasaydı , uefa kupası sahibi türk takımı değil, uefa kupasına en çok yaklaşan türk takımı olarak anılacaktık. liverpool, barcelona maçlarında kalede mondragon olmasaydı ciddi hezimetler yaşayacaktık.
    diyeceğim o ki en az 3 transfer daha bekliyorum. iyi bir kaleci, iyi bir stoper, idare eder bir sol bek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın