• 1676
    reyes'i beğenmiyor. argüman keita'dan fazlası ne? forlan'ı beğenmiyor. argüman baros'tan fazlası ne?

    keita bizi atletico eşleşmesinde ayakta tutan isimdi. sorarlar adama reyes'le forlan ne ayaktı? forlan 2. golü atan, asisti yapan adam da reyes. ayrıca reyes "asy için cehennem değil." gib, ilginç bir açıklama yapmıştı sanırım maçtan önce ve bizim taraftar biraz da bilenmişti kendisine ama hiç etkilenmeyip hakan balta'yı felç etmişti o maçta. 2 tane %100'lük kaçırmıştı hatta. ilk maçta örümcek ağlarını aldığı frikikten bahsetmiyorum bile. süper kupa finalinde golü atan oyuncu da reyes idi. forlan dediğin adamın dünya kupasında yaptıkları ortada. onu beğenmeyen ne kafasında çözemedim.

    ayrıca maaliyet hesabı yapanı ekonomist olmaya davet ediyorum.

    hayır, galatasaray son 4 senede şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynadı, kupalara ambargo koydu da ben mi dahil edilmedim kutlamalara. biraz realist olalım.

    -avrupa'ya gitmiyoruz.
    -2000'in üzerinde 11 sene geçti.
    -en son şampiyonlar ligi'ne 2005-2006'da katıldık.

    gerçekler bunlar. buna rağmen bu kalitede adamlar geliyor galatasaray'a. biz drogba, lucio-ona da yaşlı diyen var-, buffon istiyoruz. ne içtik olum biz?

    ayrıca galatasaray'ın 2011-2012 sezonu için transfer stratejisi de gayet basit. kendini kanıtlamış garanti adamlar al, başına buraları bilen hoca koy.

    geçen seneyi 8. bitirmiş bir takımsın. gidip de türkiye şartlarında neler yapacağı belli olmayan 20'lik gençleri getiremezsin takıma. stancu mala döndü, gördük. yetenekli olduğu belli halbuki. tecrübeli adamların getirilmesi gayet mantıklı.

    bir de bazıları "gavur artık 25'in üstüne bonservis vermiyor yeaaa!" falan diyor ona da arsenal'i izlememesini öneriyorum artık. ricardo carvalho 20'lik çıtır mı? ronaldinho öyle miydi? zlatan? hayır. "e onlar da belli adamlar." diyeceksen gidip bana lyon, porto örneklerini vereceksen ben de "e onlar da belli." derim.

    ilginç yani. onu bırak da haşmet bu yoğurtları sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamasak da mı saklasak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın