resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 672
    doğrusunu söylemek gerekirse ünal aysal'ın medyada bu kadar yer alacağını, bu kadar sık açıklama yapacağını beklemiyordum. söylediği herşeye kulp takmaya hevesli olanlara bol bol malzeme çıkıyor. galatasaray dergisine de yazmayıversin.

    fatih terim fransa'da, bülent tulun - ali dürüst ekibi isveç'te maça gider futbolcu izlemek için, taffarel bile ayağının tozuyla sürekli futbolcu kasetleri izliyoruz der (alınacak yıldız futbolcular için izlenerek mi karar verilecek?); yönetici abdurrahim albayrak ersan gülüm'ü alacak takım 10 yıl stoper aramaz der ama transfer olmaz; fatih terim göreve gelir gelmez abd'ye kızının mezuniyet törenine gider (oldukça normal bir şey ama yine de akılda kalıyor); ali dürüst için seçildikten sonra iki kez tekne turuna gitti söylentileri çıkar; kap'a bildirim zorunluluğu nedeniyle başkan ceza yer; fatih terim van der sar'ı futbolu bırakacak diye veto eder (seçimden önce hiç mi görüşme olmadı yönetim ile fatih terim arasında? hagi, popescu, almaguer, frank de boer gibi oyuncular kaç yaşında transfer edildi? rüştü reçber 2008 avrupa şampiyonası'nda kaç yaşındaydı?); başkan erkek basketbol takımı için avrupa'nın en iyisi kimse seneye alın talimatı verir (basketbol konusunda hiç mi planlama yapılmadı yoksa başkan basketboldan anlamıyor da basketbolu bilenlerden mi anlıyor?); fatih terim hakan ünsal'ın da dahil olduğu uefa kadrosu ile toplantı yapar ama tugay kerimoğlu'nun takımdaki geleceği açıklanmaz.

    şimdilik aklıma gelenler bunlar.

    sorguluyorum.

    zira ünal aysal'ın göreve geldiğimiz takımın durumu belli, kaos var, işleri düzene koymak için 1 yıla ihtiyacımız var gibi açıklamaları ile yukarıda özetlediğim plansızlık izlenimi veren gelişmeler kafamı karıştırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın