resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1374
    hakkındaki fikirlerim 1 sene içerisinde tam tersine dönmüş imparator. bundan bir sene önce biraz rijkaard'ın başarılı olmasını istememden biraz da tekrar gelip o ortamda başarısız olması halinde başına geleceklerden korkumdan dolayı gelmesin diye bas bas bağırıyordum. fakat geçen seçim dönemi, değişen şartlar, başkan, futbolcular, taraftar her şey ona o kadar hazırdı ki artık #fatihterimgoreve demek kaçınılmazdı.

    aysal yönetiminin transfer konusundaki hevesi, fatih terim'in de ılımlı açıklamaları ve de neredeyse istisnasız her taraftarın fatih terim tercihini en doğru karar olarak görmesi ile yakalanacak uyumun bizi ayağa kaldıracağına inanıyorum.

    rijkaard'dan sonra terim neden kabul etmedi diye soranlar da artık eminim ki şunu görmüştür; o zaman gelseydi taraftar ikiye bölünecek ve lig sonuna kadar kendisi de yıpranacaktı. aradan geçen kısa zaman çok şey kazandırdı bu açıdan. o dönem için herkesin hemfikir olacağı tek adam hagi'ydi nasıl ki şimdi fatih terim ise. doğru zaman doğru adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın