• 3491
    nereden ve nasıl yolum düştü hatırlamıyorum ama, sözlükteki 2.yılımı da devirmişim birkaç zamandır. daha ufacıktım, miniciktim ve öss'ye hazırlanıyordum. stresliydim.. 2 hafta sonra, bir terslik olmazsa, istanbul tıp fakültesi'nin 3. sınıfına geçmiş oluyorum. neredeyse yarısındayım üniversite yolumun. şu geçen süreç içinde, ben hep sözlükle yaşadım galatasaray'ı.

    güzel haberleri aldım burada, hep beraber taşak geçtik, güldük güldük. yeri geldi rakiplere bok attık, küçümsedik ve eğlendik.

    en büyük zaten biziz de, medyası olsun yavşak kulüpleri ve taraftarları falan olsun, üstümüze oynadılar hep. eleştirildi galatasaray, ihtişamından uzak kaldı olabileceği kadar. bunu da sözlükle yaşadım, kimbilir kaaaç kişiyle dertleştik, mesajlaştık böyle zamanlarda, "yine baharlar gelecek" umuduyla. kendi içimizde düştük sorunlara, kırılan ve ayrılanlar oldu, sözlük her açıdan yaralar aldı. böyle platformlarda insan kaybı demek, bir insan kaybı demek, zarar demektir. ama hiçbirşey kusursuz değil.

    nereden nereye bağladım lan, çok fazla gereksiz konuşuyorum di mi amk ? neyse daha dur okuyucu, sabret biraz.

    sözlükte çoğu yazarı tanımam. yüzyüze görüşmeyi geçtim, sohbet ettiğim yazarların sayısı bile azdır. belki sesini duyup, yüzünü gördüklerim de 1 ya da 2 tanedir. ama bu sanal alem güzel şeylere de gebe. doğurunca anlıyor insan. bu sözlük bana arkadaşlar kazandırdı. beni dinleyip de benimle gülen, benimle eğlenen, benimle üzülen arkadaşlar edindiğimi farkettim. hiçbiriyle yanyana olmasam bile. sözlük bana anlamanın ve anlaşmanın değerini kavrattı tekrar tekrar. sahip olunabilecek en önemli şeylerden biridir belki ama değerini bilmek için buna sebep verecek şeyler yaşamış olmak gerekiyor galiba. allah kimseye göstermesin, amin.

    demem o ki, değer bilelim, kıymet bilelim. sahip çıkalım. yazana da, yazılana da, yazılan bu güzel platforma da. together we stand divided we fall, evet aynen.

    not : ne alaka amk nereden nereye bağladım di mi ? napiyim, içimden geldi lan birden.

    öyle işte.

    sevgiler.

    not2: drogba gel artık :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın