• 667
    girilmemesi, görülmemesi, linki tıklanmaması, ziyaretçi sayısına, üye sayısına ne sebeple olursa olsun katkı yapılmaması gereken site.

    vay arkadaş, vallahi anlamıyorum ne işimiz olur o pislik yuvasında. girince sinirleneceksin belli, zekadan, mantıktan, gerçeklikten uzak şeylerle kendi egolarını tatmin etmeye çalışan bir yığın ergen ve ezikliğini sanal ortamlarda gidermeye çalışan niteliksiz bir sürü yetişkin: komple kaybedenler kulübü. gülmek için, sinirlenmek için, mantık hatası yada çamur pislik aramak için yada her ne sebeple olursa olsun; bu siteye her tıkladığında sitenin hit oranı yükseliyor, reklam gelirlerinin artma ihtimali doğuyor. fenerbahçeli kadar başka takımlardan da bu pislik yuvasına giren, laf sokmak yada takımını savunmak için üye olan, banlanan bir çok adam var. hiç gereği yok.

    yeminle eğer fenerbahçeliler haricindeki insanlar bu siteyi ziyaret etmeyi kesseler belki adamlar sıkıntı çekecekler. hoş aziz yıldırım yönetimi de destekliyordur bu pislikleri ama, olsun. biz galatasaray taraftarları olarak üzerimize düşeni yerine getirelim en azından. bu pisliklerin devamına sebep olmayalım.

    lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın