aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1787
    mustafa sarp'la da bir tutulmuştur. ben cana olsaydım giderdim zaten böyle laflar duysam, böyle zihniyete ne denir bilinmez.

    "herkes savaşıyor, sevişiyor ama top tekniği kötü" dalgasında, yahu yıllardır senin orta sahanda pirlo mu, xabi alonso mu oynuyor?
    yıllardır her aldığın orta saha oyuncusu 30 metreden goller atıyor, maç başına 10 tane top kapıyor, çalım mı atıyor?

    senin sahip olduğun orta saha oyuncuları m.sarp, barış ve ayhan be adam! bari bu adamı ayrı bir kefeye koy, de ki "evet cana en iyi orta saha oyuncumuz ancak bana göre yeterli değil" o zaman anlarım seni.

    benim için de cana yeterli değil, kimse yeterli değil. ben de istiyorum ki kalemde buffon olsun defansta pique orta sahamda fabregas, gerrard forvetimde ibrahimoviç. eee ne olacak? oluyor mu ? olmuyor.

    gündemde selçuk inan transferi var, selçuk gelmezse bana bir tane daha türk orta saha oyuncusu önerebilir misin onun yerine? selçuk gelmezse ne yapacaksın? hee doğru barış özbek var. topu alamayınca tekme sallayan filozof reis barış.

    cana şu takımın en iyi orta saha oyuncusudur. en çok mücadele eden 2-3 adamdan biridir. iyi bir yönetimle çok çok katkı sağlar, ha yeterli midir değildir elbette. daha iyisini bulacağımızı düşünüyorsak bırakalım gitsin anasını satayım.

    zaten hep öyle yapmadık mı? gönder gitsin yerine alırız ya mantığıyla bitmedik mi?

    "sonra neredesin lincoln :( neredesin keita :(
    elano 12 gol atmış yine yaa :(
    de sanctis italya'nın en iyi kalecisi seçilmiş :("

    demeyi bilirsiniz. haydi ordan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın