• 538
    playoff çeyrek final serisinde beşiktaş karşısında 2-0 öne geçerek final yoluna dair insanın suratına şapşal bir gülümseme yerleştiren düşüncelere sahibim. ilk maç çok kritikti, ergin ataman da seriye tutunmak adına abdi ipekçi'de oynanacak ilk maçı almak zorunda olduklarını biliyordu. 2-0 geriye düştükten sonra peş peşe 3 maç kazanmak da her baba yiğidin harcı değil. tabii ki oktay hoca öğrencilerinin, benim gibi rehavete kapılmasına izin vermeden seriyi noktalamaları için gereken motivasyonu verecektir. 2010/2011 sezonunda hesap kitap işlerini futbolda yapamadık, ben de basketbola uyguladım. açık söyleyeyim, bu seneye kadar basketbol takımı ile pek ilgilenen bir taraftar değildim. maçları izlerdim, haftalık skorlara bakardım fakat maçlara gittiğim pek olmuyordu. galatasaray futbol takımının başarısız olmasını hiçbir galatasaray taraftarı istemez fakat her şeyde bir hayır vardır denir ya, bu başarısızlık da basketbol takımımızın ilgi çekmesine neden oldu. haftasonlarımızı değerlendirebilmek için en uygun, en güzel alternatifim artık galatasaray basketbol takımı. bu durum sadece bu seneye özgü olmayacak, üzerine koyarak performansımızı arttıracağımızdan hiç şüphem yok. bu sezondan itibaren abdi ipekçi'de yalnız bırakmayacağım takımımızı.

    çeyrek finalde beşiktaş karşısında 2-0 öndeyiz ve yarı final için dev bir adım atmış olduk. sezonun son maçında antalya belediye'den aldığımız mağlubiyette de salondaydım, salondan çıkarken yenilginin üzüntüsü üzerimde olsa da daha sonra mantık devreye girdi. hayırlı bir mağlubiyet olacağını düşünüyordum. öyle de oldu. olası eşleşmede 1-0 geride başlayacağımız olin edirne yerine 1-0 önde başladığımız beşiktaş ile eşleştik. banvit - olin edirne eşleşmesine zemin hazırlayarak da iki mücadeleci takımı birbirine düşürmüş olduk. o serinin ilk maçını da bandırma'da olin edirne kazanarak 1-0 öne geçti. her şey açıkçası gayet güzel gidiyor galatasarayımız adına. beşiktaş'ı geçtiğimiz takdirde banvit - olin edirne galibi ile yarı finalde oynayacağız. olin edirne gelmesi durumunda da ki gönlüm olin'i istiyor, normal sezonda 2 şanssız yenilgi aldığımız olin'i rahat geçeceğimizi düşünüyorum. sonra ver elini final...

    playoff'un diğer tarafı ise yarı finalde olası efes - fenerbahçe eşleşmesini gösteriyor. oradan kim gelirse gelsin finalde %51 şansa sahip olduğumuzu düşünüyorum. demem o ki şampiyonluk çok yakınımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın