• 19
    adayların hiçbirisinin galatasaray başkanı olmaması gereken genel kurul olacak malesef.

    ünal aysalın adamlarının bugün gazetelerde demeçleri vardı, baştan takım kurulmaz diye. buradan çıbanın üç başının da takımda kalacağını anlıyorum. lise etkisi, fatih terim, bülent tulun, gerets gibi isimleri de duyunca en fazla, olsa olsa bir özhan canaydın olabilir diyorum. özhan canaydından bile kötü başkan olabilmek de emek ister ayrı bir çaba ister ve ünal aysal bunu başarabilecek gibi görünüyor bana.

    turgay kıran deseniz, şaka gibi bir kampanya yürütüyor olması yetmezmiş gibi, hoca, futbolcu, top toplayıcı ne kadar adam alacaksa gitmiş fransadan bulmuş. aklıma feci şekilde hain fresco devrede zamanlarını getirdi.

    helvacı ise, galatasaray başkanlığına yakışacak adam değil. polata yaptıklarını sanmıyorum ki herhangi bir galatasaraylı kabullenebilsin. ayrıca bir de çıkmış bu sene bizim yüzümüzü güldürebilen tek adam olan oktay hocayı hiçe sayarak, basketbol aklına ihtiyacımız var demiş, oktay hocayı gönderebileceğinin sinyalini vermiş. aslında adaylar içerisinde en planlısı programlısı da malesef helvacı. 10 futbolcuyla anlaştığı yazılıyor ki bu ciddi bir değişim demek. zaten rijkaardın gönderildiği süreci içeriden yaşadığı için, kimlerin derhal defedilmesi gerektiğini de bildiğini düşünüyorum. tenis şubesi falan da güzel vaadler ama galatasaray başkanlığı ile mehmet helvacı kafamda bir türlü bağdaşmıyor.

    yani polat aday olsa o seçilsin diyeceğim, o derece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın