• 141
    2 saat boyunca kendisi oldum. evet gerçekten sözlükteki karıncaezmez şevki adlı kardeşimiz beni rabbit değil de rapid sanında 2 saat boyunca oymuşum gibi itibar gösterdi. güldük eğlendik. ben de diyorum vay arkadaş ne sevilen adammışım ben diye.

    sonra eleman rapid değil de rabbit olduğumu öğrenince kesmişti muhabbeti anlamadığım bir şekilde.

    neyse ben severim rapid'i tanımam etmem. tek muhabbetimiz gio sevgimin üzerine sürekli yaptığı eleştiriler. zaten nedense bir taraftarın bir kaç futbolcuyu sevmesi üzünülen bir şey olmuş durumda. dışarıdan biri görse aşağılandığımı düşünecek düzeyde şeyler aslında. ama takmam. kendisi de aydın'ın bir maç iyi oynadığıktan sonra "ben de rijkaard yerinde olsam aydın varken gio yu tutmam" diyebilecek düzeyde biri aslında.

    geçen arkadaşa oğlum haz etmem rapid'deni takip ediyor musun lan diye sordum o da "i çok komik o gerizekalı ya" dedi. ayıptı söylediği çünkü bu kişiye inanılmaz bir itibar var sözlükte. bir çok insana olduğu gibi.

    zirveye gidersin yüzüne bakmazlar konuşmazlar msnden yazarsın "ii sen" diye cevap verirler. nasıl renkdaşlık arkadaş bu vay amk.

    rapid e gelince. gio ya ne bu tutku diye söver pino hunharca her türlü siker der. bu ne lahana turşusu bu ne tarhana? gerçi pino ya neden salladım ki onu da bilmiyorum.

    bu entryi de uçurulmak için yazdım

    hadi by by
App Store'dan indirin Google Play'den alın