resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2702
    kendisini galatasaray gibi asır devirmiş bir camianın üstünde görmemektedir, görse neden galatasaray'a gelsin, neden geldiğinde ferrariye değil de tempraya binsin, neden gruplaşma yaratıp maça çıkmamazlık yapmayıp da idman kaçırmayan adam olsun, neden jeep istemesin, neden sikerim bu orhan ak'ı da cihan'ı da ben gidiyorum demesin, neden o takımla fenerbahçe'yi 5'lesin, kısa vadede kendisine güveni kaybolmuş ve yerlileri hem kalite hem de karakter açısından zayıf bir takımla başarısız olmuş diye aklı sıra giydirilen adam futbolculuğuna laf etmem diyorlar zaten edemezsin o senin işine gelmez , bunu da bir lütuf gibi sunmak çok komik gerçekten.

    otel almışmışmışmışşş camından bakarmışmışmış demek ki real madrid, barcelona ve tüm romanya o kadar salak ki bir komisyoncuyu adam sanmışlar da para vermişler bi şekilde.

    utanmasalar abi adam sadece futbolcu karakterinde iş yok diyecekler ama sırtlan gibi çakal gibi davranmak çok kolay çok şükür ki hagi kendisine bok atan adamlardan daha çok galatasaray'ı seviyor eğer parayı sevseydi takımın başında kalır parasını çatır çatır alırdı, unutulmasın başkan'a uzun vadeli planı sorup ayrılmak isteyen de hagi'dir evet şu komisyoncu parayı seven hagi. he canım he, ilgi çekmek için galatasaray sözlükte böyle olursa internette g.tüne şişe sokan da olur tv'de salamı milletin yüzüne yüzüne vuran insanlar da.

    eğer cidden önyargısız hagi'nin teknik direktörlüğünü konuşmak isteyen varsa ise özelden konuşabiliriz, komisyoncu bok mok diyenler sözlükte doktor olan arkadaşlarla irtibata geçsinler bi zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın