aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1270
    bir taraftar grubundan benim öncelikle beklentim ne pankart açması, ne koreografi yapması, nede çılgınlar gibi bağırması...

    benim ilk beklentim takıma destek olması, saha içindeki oyuna direk etki edebilmesi (gerek rakip üzerinde baskı kurmak gerekse futbolcularımıza itici güç sağlamak). sahaya arkasını dönüp maçla alakası olmayan sözde reislerin talimatlarıyla bağırıp çağırmaları benim için zerre değeri yoktur. tribün liderlerinin asıl yapması gereken tribünlere dönmesi değil sahaya dönmesidir. sahada ne olup bittiğinden an be an haberdar olmasıdır. sahada olup bitene göre tribünleri yönlendirmelidir. rakip takımlar bizi baskı altına aldıklarında "sen varya seeeennnn" demenin takımımıza hiçbir katkısı yoktur. söylenen arabesk şarkılar, melodiler takımın baskı altında uyuklamasına sebebiyet verir.

    iç saha maçlarında rakip takımlar ve hakemler sahaya çıktıkları ilk andan itibaren buradan çıkışın kolay olmayacağını ilk saniyeden itibaren hissetmeli. uefa kupası zamanında bu çok güzel sağlanmıştı. öyle bir atmosfer yaratılıyordu ki ne milan ne madrid farketmiyordu. her takım buradan çıkışın kolay olmadığını anlayabiliyorlardı. dünya yıldızlarının ayakları titriyordu.

    şimdi ise bucaspor bile çok rahat bir şekilde futbol oynayabiliyor, sıfır baskı rakip takıma.

    ultraslan geçmişte iyi işler yapmıştır. önümüzdeki sezonda ya ciddi şekilde toparlanmalı, düzgün bir taraftar grubuna dönüşmeli yada kendilerini feshetmeliler. çünkü bu böyle gitmez. maç esnasında kendi futbolcusunu ıslıklamak gibi saçmalıklar asla ama asla yapılmamalı. bu kim olursa olsun. maç bitsin ne yapıyorsan yap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın