• 261
    ticaret hukuku alanında profesörlük unvanına sahip eski yönetici, 2. başkan.

    ülkemizde spor hukuku alanında ihtisas yapmış insan eksikliğinin ve bu hukuk dalının ne kadar önemli olduğunun birebir ıspatıdır. elbette idari hatalar ve diğer etkenlerin de payı var ama şayet bu alanda gelişmiş yöneticilerimiz, idarecilerimiz olsaydı ( bunu genişleterek diğer takımlar için de söyleyebiliriz), ribery olayı gibi, teknik direktörlere çuvalla tazminat vererek gönderme olayı gibi birçok olayı en az kayıpla atlatacaktık.

    öyle ki, sağlam bir spor hukukçusu yöneticiyle, şu an ortalıkta dolaşan rakamları baz alırsak, iki arda parası kasamızda kalabilirdi son yıllarda. evet mehmet helvacı'nın katkıları olmuştur kulübe şüphesiz. ama görüldüğü gibi bir noktadan sonra olmuyor.

    bütün kattıklarından, faydalarından ziyade hizipçiliğiyle, içten pazarlıklı tavırlarıyla ve insanın sinirini bozan konuşmalarıyla daha fazla anılacaktır ileride.

    ayrıca başkan olma ihtimalinin mustafa sarp'ın gol kralı olma ihtimaliyle eşdeğer olduğunu bile bile sık sık sağda solda * açıklamalar yaparak kendini gündemde tutma çabası da göze batmıyor değil. yeterince reklam yaptığını düşünmüyor herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın