• 1
    karsi yakanin bu takimi hakkindaki fikirlerimi beyan etmeden once, bu konuda hiç de objektif olmadigimi ve bahçedeki fener'in çocuklarindan haz etmedigimi bir kez daha hatirlatip teker teker oyunculara bakmaya baslayalim;

    volkan demirel; kadrodaki en sevmedigim oyunculardan bir tanesi. hatta çubuklularin tarihindeki en sevimsiz isimlerden birisi de denilebilir. kafasini kullanmayi beceremese de, bazen ciddi hatalar yapsa da, bu sezon fener'in yarista kalmasini saglayan en onemli faktorlerden biri oldugunu itiraf etmek lazim sanirim. ligde oynayan en formda kaleci kendisi.

    diego alfredo lugano moreno; al birini vur otekine iste. çirkefligin tarihi onunla yeniden yazildi ve hala da yazilmakta. hakemlerin olaganustu musamaha gosterdigi bir futbolcu ama yine soylemek lazim ki cok cok faydali oluyor fener'e. savunma haricinde duran toplarda attigi gollerle de cok buyuk katki saglamakta.

    alexsandro de souza; saygi duyulacak bir performans gosteriyor. aykut kocaman'in ego savasi için kendisini yemek istemesine buyuk bir profesyonellik ornegi sergileyip en acayip cevabi verdi sanirim. kusup oynamasaydi bugun aykut yine ankaraspor'da olurdu.

    selçuk sahin; bu sezon iyi oynadigini soyluyorlar kendisinin ama ben ayni fikirde degilim. cidden overrated bir futbolcu. al rize'ye koy, siritmaz yine ayni katkiyi saglar. karakteri ise yerlerde surunuyor. once o elini bi indir.

    semih sentürk; akli avrupa'da. istedigi kadar forma bulamadi yine. gecen sezonlara gore performansi da daha dusuk. yine de kalburustu bir forvet.

    uğur boral; sakatlik sebebiyle hicbir sey veremedi. en azindan bu sefer hicbir sey verememesi icin bir bahanesi vardi. tam adnan sezgin'in kalemi.

    gökhan gönül; abartildigi gibi dunyanin en iyi sag beklerinden degil elbette ama taraftari ona guveniyor. o da belirli bir cizginin uzerinde performans sergiliyor. net iyi topçu.

    fehmi mert günok; resmi siteden aldim bu kadroyu, bu kisiyi hic tanimiyorum.

    daniel gonzalez güiza; yoklugu takimi sampiyonluk potasina soktu. parasini alip guzel guzel yatiyor ama ne olur geri don guiza. lutfen diyorum bak. sensiz olmuyor.

    emre belözoğlu; allah gibi top oynasan, adini bekenbauerlerin yanina yazdirsan, yine de sevmeyecegim seni sütoglan. abini de sevmem zaten.

    özer hurmacı; buldugu firsatlari hicbir zaman kullanamadi. seneye kadroda olmazsa sasirmamali. kucuk takimin buyuk topcusu olur.

    mehmet topuz; dogustan menemensporlu. geçen sezona gore cok daha iyi ama o paranin hakkini asla veremeyecek.

    fabio alves da silva bilica; kazma kurek.

    bekir irtegün; karsiyaka için yetersiz bir futbolcu. super lig babasinin herhalde ki, hala oynatiyorlar. bu adam sag bekteyken çucuklulari izlemek pek keyifli.

    mahmut ertuğrul taşkıran; tanimiyorum ama isim tam belediye meclis uyesi ismi. merkez sag partilerden.

    andre clarindo dos santos; arkasina devamli adam kaciriyor, kondisyonu zayif, ikili mucadelelerde ayakta kalmakta gucluk cekiyor, konsantrasyonu yok gibi ama onun disinda idare eder. onun disi ne lan? kotu iste.

    cristian oliveira baroni; ayhan akman'in muadili.

    miroslav stoch; onu alamamak adnan sezgin'in en buyuk basarisi olmus.

    caner erkin; ben onun kadar kotusunu izlememistim sanirim. allahtan bizden gitmis yoksa cidden kumeye oynardik.

    ilhan eker; hicbir fikrim yok.

    gökay iravul; kumasi iyi ama sabredilmesi lazim. çubuklularin bu sabri gosterecegini hic sanmam. iki yil sonra antep'e gidip takir takir oynayabilir.

    okan alkan; fener icin yeterli degil, oyleyse sabredilsin insallah.

    issiar dia; keita'nin bir alt modeli. aykut ondan yararlanamadi gerektigi gibi.

    hasan erbey; sen kimsin?

    recep berk elitez; seni de bilmem.

    mamadou niang; baros'un ardindan ligdeki en iyi forvet.

    joseph yobo; bence lugano'dan daha iyi. zeki bir futbolcu. saglam profesyonel.

    serkan kırıntılı; anca yedek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın