resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 885
    italyanlar grande terim dedikçe yağlarım erimiştir.
    türk milleti değerlerini kıskanan, vatanseverlikten uzak küstah bir millet olmuştur, her başarılı olana vuran, kendine güveni olmayan ama kendini aynanın karşısında dev görendir. 20 yaşında babasının parasıyla internete girenlerinde eleştiri hakkı vardır ama cümleyi bitirmeden önce arada bir aynaya bakmalıdır, ben hayatta neyi başardım diye.
    ben de adana ceyhan lıyım; fatih in çıktığı yolun ne kadar zor ve keskin bir yol olduğunu biliyorum, paranız yok, güçsüzsünüz, iyi bir eğitim alamamışsınız en iyi bildiğiniz seyi yaparak türkiye nin en büyük takımında kaptan olmuşsunuz.
    yetmemiş hocalıkta bir sürü başarı yaşamamışsınız; ama artık kalıplara sığamamış ve yurtdışına çıkmışsınız, 50 yaşından sonra ingilizce ve italyanca öğrenen bir adam olmuşsunuz, futbol dünyasında bir çok kişinin sevgi ve saygısını kazanmışsınız ama hala ülkeniz de medyanın gazına gelen insanlar, başarısızlığınızda vurmak için şimdiden hazırlanmaya başlamış, en baştada evladınız yaşında sizinle aynı takımı tutan taraftar kardeşleriniz.
    ben olsam giderim ummana bakarım keyfime...
    ama fatih terim kolayı hiç bir zaman sevmez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın