• 3346
    son oynanan antalya spor karşılasmasından sonra görülmüştür ki, bugün sahaya çıkan 11 oyuncudan sadece servet çetin'in seneye kadroda kalması gereken takımdır. nedenini açıklayayım sizlere

    ufuk ceylan : hiç bir zaman galatasaray kalecisi olamamıştır, olamayacaktır da. zamanlaması, yan toplardaki zaafı, önündeki defansı ile uyumu tamamen skandaldır. ayrıca bir galatasaray oyuncusunda görülmesi gereken özel hayat prensibini yerle yeksan etmiştir.

    serkan kurtuluş : ne defansif özellikleri ne de hücuma çıkışı üst düzey futbol oynayacak, hedefleri süper lig üstü olan takımların bir sağ beki değildir. hatta sabri sarıoğlu bile değildir fakat ehven-i şer durumu makbuldür. ( kötünün iyisi )

    lucas neill : çok şey beklenendir. fakat o 90 + da yaptığı hareketle artık bir daha ki sezon takımda kalmak istemediğini açıkca belli etmiştir. bizi istemeyeni biz hiç istemiyoruz kardeşim. çünkü o oynadığı mevkide kaptan bülent korkmaz, kolunu vücuduna sardırıp acılar içinde oynamıştır ve şimdi bel altı vuruyır diyen bu taraftar, o anlara tanıklık etmiştir.

    hakan kadir balta : herkes bu sezon oynadığı kötü futboldan bahsediyor fakat, geçen sezon ne yaptığı konusunda da kimsenin hiç bir fikri yok. çünkü geçen sezon iyi kötü önde bitirici futbolcular olduğundan, onun oynadığı kötü futbol göze batmamıştır. aslında hakan balta için bu sezon, oynanan karpaty lyiv maçından sonra bitmiştir. hala onun etkisindedir.

    lorik cana : iyidir, hoştur bir yokuştur ama harbiden baya bir boştur. mehmet topal'ın satışından elde edilen miktarın tamamı bu arkadaş için harcanmıştır. fakat topal'ın ortaya koyduğun futbolun çok altındadır. amerikaya gidip o güzel vucudunu orada sergileyebilir.

    yekta kurtuluş : en insaflı eleştiriyi hak eden futbolcudur aslında ama ilk 11 oyuncusu değildir. zaman verilirse olabilecek yeteneklere sahiptir. fakat despot bir teknik adama ihtiyacı vardır. yoksa hasan şaş olabilecek bu arkadaş mustafa sarp olma yolunda ilerleyebilir.

    pino : derhal gitmesi gerekendir. kollektif oyun zihniyetinden tamemen uzaktır. şut çekilmesi gereken yerde pas veren pas verilmesi gereken yerde şut çeken bir zihniyettedir. zaten oyunun % 70 i, pas verilmesi gereken bir andan ibaret olduğundan, bu çocuğun takıma katkısı sadece hızıdır. onun içinde takımda sabri sarıoğlu varlığı yeterlidir.

    bogdan stancu : harbiden bogdan'dır asıl sorgulanması gereken, 400.000 dolara alınabilecekken, 5 milyon dolar sayan zihniyettir fakat onlar zaten hesabı idari açıdan ibra olamayarak vermişlerdir. yeni gelecek bir teknik direktörün, bu arkadaşı kadroda düşünmeyecek olması muhtemel seçenekler içinde yer aldığından, klubün içine düşeceği mali problemi varın siz hesap edin. ayrıca ilk yarının ortalarına doğru görülmüştür ki, kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda, orta doğu ve balkanların en odun topçusu olan deniz barış kendisine yetişmiş ve topu kornere gönderebilmiştir. bu ne demektir. odunun da odunu bu bogdan'dır vesselam.

    harry kewell : büyücü kewell'ımızın artık yürüyecek hali kalmamıştır. kafasıyla ayakları aynı senkronda çalışamamaktadır. zaten aldığı para fazla değildir fakat yedek klubede oturmak kendisi için sorun olmayacaksa, kendisinin takıma katacağı profesyonellik anlayışı yüzünden bir dahaki sezon için düşünülebilir.

    arda turan : kendisiyle ilgili fazla bişi yazmak istemiyorum. zaten daha önce yazmıştım. fakat hem kendisine hem klübe hem de onu seven taraftara artık zarar vermeye başlamıştır. o yüzden kendi iyiliği için gitsindir. bizde onu uzaktan sevelim.

    uzun lafın kısası budur kardeşlerim bakın yedekleri saymadım bile! önemli olan galatasaraydır unutulmaya o yüzden acil ve kesin önlemler alınmalıdır artık !!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın