resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2680
    seveni s*kerler, s*keni severler lafının vücut bulmuş hali...

    tamam la tamam dünyanın en süper teknik direktörüdür kendisi, taktik verme ve oyunu okuma mevzularında bir numaradır falan...
    hatta kız olsam verirdim kendisine ama kendisi o kadar uludur ki asla benim vajinama tenezzül etmez, en fazla araya becalli'nin girmesi sonucu bi iki kere sürterdi belki...

    hagi "galatasaray küçülmüş" deyince "uuu adam gibi adam! bizim söyleyemediklerimizi söylemiş! dilimizin varmadığı cümleyi sarfetmiş!", hagi'nin efsane bir futbolcu ama b*ktan bi teknik direktör olduğu gerçeği önümüze gelince "uuuu! ipneye bak! sen de galatasaraylımısın amuğajkshdcdhnsw!!!!"

    inanın hagi'ye laf sokup popoüler olma gibi bi derdim yok, olamaz da...**
    ama sizden de rica ediyorum kendisinin galatasaray forması ile sahada aldığı maçların videolarını izleyip kendisine taptığınız gibi galatasaray montu ile kulübede verdiği maçların da videolarını izleyip eleştirmeyi hoşgörelim.

    demek istediğim; her entrysi ile on alan bi yazar illaki efsane bi moderatör olacak diye bi kanun olmadığı gibi, sahada her hareketi ile on numara bi futbolcu olduğunu cümle aleme ispatlamış birisi de efsane bi teknik direktör olamaz.

    hele bir de bu kendisinin eleştirilemez olduğu görüşü var ya, o da ayrı bir alem...
    arkadaş sana deseler ki "türkiye cumhuriyeti vatandaşısın ama başbakanı eleştirmeyeceksin. eleştirirsen bu demektir ki sen türkiye'yi bizden daha az seviyosun. ekonomik kriz olsun, iç savaş çıksın, hükümet memleketi çok berbat yönetsin, vb... ama biz sabredelim seçim falan da yapmayalım hiç. böylece başbakanımız hep başımızda dursun. çünkü o bizim için efsane bi siyasetçi. ayrıca bu memlekette 70 milyon siyaset uzmanı varken herkesin şikayetleri kaale alınmamalı!" sen ne dersin?

    valla seni bilmem de ben gülerim.
    ama ağzımla değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın