resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2674
    "eski büyük galatasaray gitmiş, yerine küçük bir galatasaray gelmiş. bunun en önemli sebebi bence iç kavgalar. ne yazık ki kimse bunu görmüyor. güçlü olmak için önce kulüp içinde birlik ve beraberlik lazım. ama gördüm ki galatasaray devamlı içten yıkılıyor. buna acilen çözüm bulmaları gerekiyor. ben kalmışım, gitmişim çok önemli değil, önemli olan galatasaray'ın büyüklüğü..." cümleleri ile sıçmış sıvamış eski teknik direktörümüz.

    hem diyorsun ki "eski büyük galatasaray gitmiş, yerine küçük bir galatasaray gelmiş...", hem de galatasaray'a son 10 yılda en korkak futbolu oynatanların o cesur ve büyük gheorghe hagi ile büyük kaptan bülent korkmaz olduğunu görmüyorsun.
    70'ten sonra sanki barcelona ile real madrid ile oynar gibi skoru korumak için mustafa sarp'ı, ayhan akman'ı oyuna alan hagi, utanmadan sıkılmadan galatasaray'ın büyüklüğüne laf ediyor.

    diyorsun ki "bunun en önemli sebebi bence iç kavgalar. ne yazık ki kimse bunu görmüyor. güçlü olmak için önce kulüp içinde birlik ve beraberlik lazım. ama gördüm ki galatasaray devamlı içten yıkılıyor. buna acilen çözüm bulmaları gerekiyor...",
    bunları söyleyen hagi acaba tugay ile ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde idi?(u: evet ben de okudum kavga etmedik hiç diyordu ama allah aşkına nerede rijkaard-neskens, fatih terim-bülent ünder, daum-koch uyumu nerede hagi'nin tugay'a olan tavrı?) takımda misimovic'in kovulmasından sonra ne kadar bir birlik ve beraberlik ortamı sağlamıştı? romanya'dan getirip kaleye koyduğu o zapata denen kovadan sonra ufuk ve aykut'a biz bile hasret duyaren acaba o aykut ve ufuk, akabinde takımın geri kalanı kendilerini ne kadar haklı bir rekabet içerisinde hissedebiliyordu?

    diyor ki hagi'miz "geldikten sonra sahada çok koşan bir takım yarattım".
    vay arkadaş! herhalde kendisinin koşan takımdan kastı ilk yarı ve ikinci yarının ilk 15-20 dakikaları koşup son 25-30 dk boyunca g*tünden soluyan bir takım olmalı ki bu cümleyi kurmuş. aksi halde son dakikalarda oyundan düşerek üst üste maçlar kaybeden bir takımın hocası bu cümleyi söyleyemez, utanır.

    haa bir de demiş ki "zapata belki çok gol yedi ama hangisinde hatası vardı. geçen sezon romanya'nın en iyi kalecisi seçilmişti...".
    bu cümlesi için yorum yazmaya bile değmez diye düşünüyorum...

    velhasıl, son kelamları ile bir atasözünü hatırlatmış eski futbolcu.
    bu hagi başka bi hagi olmuş, yani eski çamlar bardak olmuş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın