resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2666
    senin yokluğunda tüm futbolculardan medet umduk, hep bizi ifade etsinler, hep formanın hakkını versinler senin gibi istedik. azına da çoğuna da razı olduk, en ufak çırpıntıda umutlandık. inan bana ne dün ne bugün gelecek tüm yabancılar da türkler de senin 10'da 1'in olamayacak. sen başkaydın be hagi. hocayken de oyuncuyken de. gururumsun, sebebimsin sen. bu renklere gönül vermemdeki en büyük etkensin. üç yıl sonra beş yıl sonra kırkbeş yıl sonra herkesi unuturum, ama bir seni unutmam hagi. bastığın yerlere yüzümü süreyim, hayatımı değiştirdin sen. karşı karşıya gelsek senin için birşey ifade edebilecek bir hal alırım hagi, ne babam ne patronun ne karım bu hale getirebildi, getirebilecek. o kadar büyük adamsın sen.

    ben ekran başında gözyaşı dökerken bu amına soktuğumun futbolcuları seni yolcularken eli sikinde köpükler saçarak oturduğu yerden gülücükler saça dursun, sen benimsin. onların varlığını sikeyim.

    şurda senin tartışıldığını gördüm ya, şimdi neden galatasaraylısın diye sorsalar cevaplarımın çoğunu alıp da gidiyorsun hagi.

    senin hakkında düşündüklerimi şöyle dile getirdi müslüm baba;

    ne çabuk tükendi olduğun günler,
    yine mi hasretle yaşayacağım?
    dün gelmiş gibisin, doymadım sana.
    ne olur, bir gün daha kal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın