• 333
    baştan sona kadar, göstere göstere liseli devrimi olduğunu belli eden kongre. adnan polat'ı gönderiş yöntemlerini pek doğru bulmasam da galatasaray için uygun olanı yapmışlardır. bu ayrı bir konu. galatasaray liseliler devrimi olduğuna inanmam da hiç zor olmadı. ayrıca liseliler devrimini gerçekleştirmek için illa galatasaray lisesi mezunu olmak gerekmiyor. şöyle ki;

    - hayrettin kozak, doğan hasol gibi galatasaray camiasının büyüklerinin kürsüdeki açıklamaları.

    - alaylı camiadan galatasaray kulübü kongre üyesi mehmet ağar'ın kürsüde ''galatasaray ve galatasaray lisesi birbirini tamamlayan ayrılmaz unsurlardır'' cümlesini kurması.

    - galatasaray lisesi mezunu ve polat yönetiminin isimlerinden mehmet helvacı'nın adnan polat'ın istifasından büyük memnuniyet duyması.

    - galatasaray lisesi mezunu ünal aysal'ın büyük bir destekle tek aday olması, ve kongre sonunda başkanlık için önünde hiçbir engelin kalmaması.

    - kürsüde konuşma yapan camianın önde gelen isimlerinden prof.dr izzettin doğan'ın da galatasaray lisesi mezunu olması.

    - adnan polat'ın uzun süre desteğini aldığı galatasaray lisesi mezunlarından artık destek alamaması.

    - önceleri ''galatasaray'da biz zenciyiz onlar beyaz'' gibilerinden açıklama yapan alaylı mevcut yönetici ışın çelebi'ye duyulan tepki.

    - mustafa sarıgül'ün en ön sırada oturması.

    yazıyı şöyle bitirmek gerekirse, galatasaray'da gerçekten bir liseli - lisesiz ayrımı yoktur. ama manevi yönden yönetim anlamında büyük bir galatasaray lisesi hakimiyeti vardır. galatasaray'a adını veren de, galatasaray lisesidir, galatasaray kulübü kurucularını yetiştiren de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın