resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2328
    mali açıdan galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi başkanı, idari açıdan galatasaray'ın gelmiş geçmiş en kötü başkanı...

    yapmak istediği şey kurumsal yapıyı oturtup sürekli ve kalıcı başarılar elde etmekti belki de. ama bu kadar kötü bir yönetim sergilenemez. cemal nalga olayı ve açılış maçındaki rezaleti engelleyememesi bonusuydu olayların.

    sen yok gsmobile yok gsbonus, yok store'un gelirlerini 3 kat arttırdık diye övün iki senede ipe sapa gelmez adamlara boş yere milyon eurolar harca. e zaten katkıların senin futbol bilgisizliğin yüzünden gitti başkan, üstüne bir de mevcut duruma bak. ligdeki durumdan ziyade avrupa'da erken elenmeyle avrupa puanımızı 5 sene geriye itmekten bahsediyorum. seneye de katılamıyoruz, seneye de avrupa puanı 0.. hee sen bir çuval inciri berbat ettin.

    genel kurul doğru olanı yapmıştır idari açıdan ibra etmeyerek. mahkemeye gitse kazanacaktır mahkemeyi, ama bir daha başkan olamayacaktır. konu ibra edip etmemek değil, konu artık istifanı ver demektir.

    suyun karşı tarafındaki kulübün yönetildiği gibi saltanatla yönetilmiyoruz. ya da bjk gibi para babaları yönetmiyor bizi. yönetemedin, ve gönderilmeyi hakettin. şimdi hagi'yi daha iyi anlarsın...

    şunu da söylemek isterim, takınm borç harç içinde yüzerken kulüp başkanı olmayı aklından geçirmeyenlere şimdiden siktir ol git diyorum.. adnan polat hepinizden daha büyüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın