resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2383
    geleli 4 aydan fazla olmasına rağmen hala takımın iskelet kadrosunu bulabilmiş değil. mevcut oyuncuların ne oldukları, ne yapacakları belli olduğu halde her hafta kadro değişiklikleri, oyuncuların mevkilerinin değişmesi takıma büyük zarar veriyor.

    benim her zaman bir görüşüm vardır ve sabittir. eğer bir mevkinn futbolcuları sakatlandıysa örneğin sağ bek bunu kapatmak için stoperler birini buraya kaydırıp stoper olmayan adamı stopere koymak gibi saçma işler yapılmamalı. böylece hem sağ bek hemde stoper bölgesi zayıflamış oluyor. halbuki stoperleri bozmadan bir futbolcuyu örneğin orta saha oynayan adamı sağ beke koyulsa tek sorunlu bölge sağ bek olmuş olur. bunu da stoperlere ve orta saha oyuncularına talimat verip sağ beke biraz daha dikkat etsinler dersin maçı tamamlarsın.

    13 mart 2011 ankaragücü galatasaray maçında hagi'nin sağ bek eksikliğinde neill'i sağ beke kaydırıp göbeği servet-hakan yaptı. hem neill sağ bekte etkisiz oldu hemde hakan stoperde etkisiz oldu. sonuç tek bölge sorunluyken 2 bölge sorunlu oldu. sonucunda 3 golü sağ bek+göbekten yedik.

    sikilmiş götün davası olmaz derler ama daha önce sağ bek oynamış ve yatkınlığı bulunan barış özbek sağ bek oynasa neill-servet göbekte oynasa sıkıntı sadece sağ bekte olacaktı. hiç barış'ı bulaştırmayıp alt yapıdan sağ beki alıp oynatsak bile bu kadar hata yapılmazdı.

    demem o ki; hagi de bu hatayı yaptı ve sonuç her zamanki gibi başarısız oldu. ben bugüne kadar bunu yapıpta başarılı olan takım görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın