• 3224
    2011-2012 sezonuna kesin olarak servet cetinsiz, arda turansiz, hakan baltasiz ve ayhan akmansiz girmesi gereken takim. seneye sozlesmesi biten baris ve gokhan zaten bu takimda olmazlar artik.

    neden kesin olarak arda, servet, ayhan ve hakan yazdim?

    cunki bu oyuncular uzun zamandir birlikte oynuyorlar ve birbirlerini cok iyi taniyorlardi. 2008 sampiyonlukta onemli katki yaptilar. ozellikle bu oyuncular son 2 yildir yiprandi ve geriledi. psikolojik olarak artik bence bu takimda oynayamazlar. bu oyuncular artik alismis kaybetmeye, sorunlara, kolay gol yemeye. oz guvenleri yok* ve galiba gelmeyecek. tabi servet iyi maclar cikariyor. tabi saglam bir arda isimize yarar ama artik o zamanlar gecti gitti.

    galatasaray futbol takimi yeni bir futbol projesi ile yeni bir yapilanmaya gitmeli. ama polat'in bahsettigi gibi bir yapilanma olmamali. sadece teknik direktor degistirerek ve futbol takimina bazi transferler yapip yeniden yapilandirilmaz. kalli'nin 2007-2008'de yaptigi gibi bir takim yaratilmali. galatasaray'in kotu gunlerine alismis bir futbolcu kadrosu ile bu is olmaz.

    seneye bu takimda kesinlikle olmamasi gereken futbolcular*
    arda turan(u: cok seviyorum cok elestiriyorum ama mehmet topal gibi kendini bulmasi icin gitsin)
    mustafa sarp
    servet cetin*
    ayhan akman
    gokhan zan*
    baris ozbek*
    hakan balta
    aydin yilmaz*
App Store'dan indirin Google Play'den alın