resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2378
    şimdi efsane ama sığlığına sığınmadan bişeyler karalayayım hakkında, galatasaray kötü müydü kötüydü. hagi geldi yarım sezonda normal bir teknik direktör gibi hiçbir oyuncuyu tanımadığı için tüm futbolculara şans verip, sezon sonu temizlik yapacaktı.kamyon boşalmış duvara girecek duvara kalmış 50 metre hangi usta şoför kazadan kurtulur anca hasarı az tutabilir direksiyonu sağa sola çevirerek hagi de öyle yapmaya çalışıyor, bakın oyuncuları tanımayan hagi kimlere şans vermiş de o şansı nasıl kullanmışlar, maç isimlerini yazmıcam nasıl olsa buradaki herkes galatasaray maçlarını takip ediyor;

    kişisel hata servet çetin
    kişisel hata serdar özkan
    kişisel hata lorik sana
    kişisel hata hakan balta
    kişisel hata zapata
    kişisel hata ufuk ceylan
    hadi sizi kırmayayım kişisel hata mustafa sarp

    şimdi diyeceksiniz ki e hagi oynatmasın kardeşim ben de size şöyle cevap vericem sen 7 tane bu oyunculardan daha iyi futbolcu söyle şu kadroda alternatif olarak. yani ufuk geçiyor olmuyor,aykut geçiyor olmuyor,zapata geçiyor olmuyor e şimdi adamın elinde 4. kaleci yok. ya birini seçip günahıyla sevabıyla takılacak ya da deneyecek adam denedi kayıp 9 puan hadi ayağın alışsın 5 puan.

    defans hattında sinirden bunalıma girdiği cana, neill, servet'le sürekli oynamasından belli işte. 50 metre top atılıyor servet topa değil adama yükleniyor top iniyor ve gol, şimdi bu nedir yani hadi söyleyin bu ne yani taktikle alakalı mı bu? eğer adnan polat hoca gönderen adamı kovmuyorsa bu takımdan hagi'nin hiçbirşeyden haberi olmadan mecburen adamı oynatmasına mı kızacaksın,hadi serveti kes desen adam yok yerine,cana yı neden defas ta deniyor anlamıyo musun basmıyo mu kafan, iyi olan yerle neden bu kadar oynasın, defans bir takımın en az oynanacak mevkiisidir, tomas song,uche högh gibi.e adam sürekli değiştiriyo keyfinden mi yapıyor.

    orta saha yı komple değiştirdi rijkaard ın gözde 3 adamı şimdi yedek ama daha tehlikeli oldu çünkü bu adamlar alternatif oldular,kazım,culio yu bu adam aldırmadı mı az da olsa alınan galibiyetlerde komple bu adamların emeği var,e nasıl yanlış transfer bunlar,ya olmasalardı arena daki maçları kim kazandıracaktı,rijkaard zamanı gidecek pino şimdi top oynuyor hatta o kadar iyi ki o olmayınca olmuyor yani.bugün* attığı pası kim atabilir başka mesela şu takımda 3 kişi atar mı kimler atar mesela arda,kewell,baros atar diyelim peki bu adamlar 5 hafta üstüste oynadı mı bıraktım artık beraber oynamalarını hiç 5 hafta oynadılar mı?

    forvete gelirsek, pino'dan yarattı bir süre idare etti,stancu beslenmeyen bir forvet,baros ise sakatlık sorunu yaşıyor.bir hafta stancu atıyor,diğer hafta baros,pino oynarsa etkili oluyor,ama defans ve kaleci 50 metreden gelen toplardan 2 tane yiyince bu adamlarında oyunu değişiyor,hagi neden öne geçince defansif adam alıyor şu defans yeni bir iş çıkarmasın diye ama işte kötü oluyo yine de.

    adamın elinde hiçbirşey yok,kötü dediğiniz transferler de olmasa arena'daki ilk mağlubiyeti almıştık birbirimizi kandırmayalım. hiç efsane filan diye de futbolculuğuna sığınmıyorum ilk dönemini de izledim şimdi de izliyorum.bence kötü takımla başarılı sonuçlar alan iyi bir teknik direktördür. kötü sonuçla kötü teknik direktör olunuyorsa del bosque, hatta feldkamp, terim de kötü hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın