resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2355
    sabredelim, kendisine destek olalım, zaman verelim dedik ama. burası galatasaray. sıradan bir klüp değil. olmuyor. olacak gibi de değil. devamlı kaybediyoruz. alıştık resmen kaybetmeye. hagi bile alıştı. "ben de anlayamıyorum" diyor yenen goller için. o zaman bişeylerin değişmesi gerekiyor demektir. öncelikle pek tabii yönetim değişmelidir. ama hagi de yeni galatasarayda yer almamalıdır. yerine çok daha tecrübeli bir isim düşünülmelidir.

    kendisi çok istemesine rağmen maalesef iyi bir teknik direktör olamadı. olacak gibi de durmuyor. galatasaray onun son şansıydı. çünkü başka teklif bile yok. ama o bu şansı da yedi bitirdi. yüzde 99 gönderilir artık. hele de fb maçını da kaybedersek yüzde 100.

    çok zor zamanda geldi. güvendi kendine. ama olmadı. takımın bu kadar kötü olmasının birinci sorumlusu elbette hagi değil. ama onun da payı büyük.

    insua ve misimovicten hiç faydalanmaması. misimovici kazanabilecekken kovmayı seçmesi. saçmasapan disiplin anlayışı. zapataya güvenip getirtmesi. stancuyu forvet diye alıp sol kanatta oynatması. canayı ısrarla stoper oynatması. oyuncuların yerleriyle devamlı oynaması. 4-2-3-1 gibi bize uyacak mis gibi bir taktik varken, en önemlisi vazgeçmediği 4-3-3 anlayışı.

    devamlı skoru koruma sevdası. devamlı defansif oyun mentalitesi. 1-0'ı , 2-1'i hep yeterli görmesi. oyuncu değiştirirken hep oyuna o tarza uygun adamlar sokması. genelde en iyi oynayan adamları oyundan alması. inatçılığı. sabırsızlığı.

    bütün bunların ışığında, bana kalırsa artık olay bitmek üzeredir. en ufak bir kıvılcım hagi'nin bizle olan bağını kopartır. ve bence maalesef olması gereken de budur. hagi'nin kısmetinde teknik direktörlük yapmak yokmuş. zorlamaması lazım. kendisi de üzülecek yoksa. son söz hem ona hem de bize yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın