resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2290
    bir insan karakter itibariyle 7 yaşında neyse 70 yaşında da odur. yani asi ise 7 yaşında, anne babasının her sözünü dinlemeyebilir ve zaman zaman kendi kararını verir, uygular. pısırıksa mesela hayat boyu o pısırıklığı üzerinden tam olarak atamaz. meraklı ise hep meraklıdır. hırslı ise hep hırslıdır; inatsa hep inat. bir insanı şekillendiren ve hayatta bir yere getiren o insanın davranışları doğrultusunda kazandığı tecrübeleridir. hayat boyu her davranışını yönlendiren ana etken ise karakteridir. olaylara karakteri doğrultusunda cevap verir.

    gheorghe hagi kazanmak için savaşan, hırsını ve azmini ortaya koyan, çoğunlukla inadıyla rakiplerine boyun eğdiren bir futbolcuydu. evet futbolculuğu çoğunuzu ilgilendirmiyor ancak onun futbolculuğunda bizler karakterini gördük. ve bu yüzden inandık teknik direktörlüğüne. futbol oynamayı bırakınca karakterini de bırakmadı ki bu adam. bu adam hala hırslı, hala azimli ve hala inat. doğru bildiği yoldan da vazgeçmeyecek. hiç bir zaman vazgeçmedi ki? o yüzden biz izleyenler ve bilenler bu adamı tanıyoruz ve inanıyoruz; ve size özellikle futbol oynadığı dönemlerden örnek veriyoruz. ama siz hala iyi futbolcuydu ama kötü teknik direktör diyorsunuz. buradan basına her şeyi söylüyorsunuz, herkes giderken siz kalıyorsunuz ama arkadaşlar farkında değilsiniz; hepiniz fotomaç, fanatik, hürriyet okuyan ve arkasından tekrar eden papağanlar gibisiniz.

    milan baros'la tartısabilir,ve milan baros saygısızlık ya da disiplinsizlik yaptıysa tabi ki de idmandan kovabilir, cezalandırabilir. çünkü o bu takımın teknik direktörüdür. futbolcuların hüküm sürdüğü bir takım istemeyenler, rijkaard zamanını disiplinsizlik olarak görenler bu konuya girmesinler bile. yeniçeriliğe dem vuranlar ise burada baros'u savunarak birde lejyonerlik kavramı getirmesinler.

    milan baros candır, bu takımın en yararlı ve en sevilen futbolcusudur ama onun bir görevi de hocasını dinlemektir.

    24 ekim'de dahi gidip rakip takıma para basan ve kendilerine galatasaraylı diyen tipler tanıyorum. tek ihtiyacımız birlik olmak ve destek vermekti oysa. 24 ekim'den bu yana taraftar da görevini yerine getirmemiştir. bu camia'da gelen son durumda en az suçlu adam bu adamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın