• 1506
    teknik direktörüne sahip çıkmayan her olayda teknik direktörünü suçlayan topluluk.

    yıl: 2000
    teknik direktör: lucescu
    suçlanması: ya iyi futbol oynatmıyor nerdee o fatih terim'in 5 atıp 4 gol yiyen muhteşem takımı.3 kupa

    yıl: 2002
    teknik direktör: fatih terim
    suçlanması: burda aynı taraftar hata veriyor.

    yıl: 2004
    teknik direktör: hagi
    suçlanması: şampiyon yapmadı başarısız.( 47 maçta 32 galibiyet 6 beraberlik 9 mağlubiyet) 1 kupa

    yıl: 2005
    teknik direktör: eric gerets
    suçlanması: üstüste şampiyon yapamadı.(89 maçta 49 galibiyet 21 beraberlik 19 mağlubiyet) 1 kupa

    yıl: 2007
    teknik direktör: kalli
    suçlanması: üzerine vazife olmayan ve şampiyonluktan kendisine pay çıkarmaya çalışan yönetici tarafından futbolcular ile gizli toplantı yapılmasına karşı teknik direktör olarak bir duruş sergilemesi. zaten sezon sonunda cevat güler pohpohlanarak kalli 2. plana atılmıştır açın bakın kimse kalli'den bahsetmez ama hakan şükür'den, yöneticilerden bahseder.(45 maçta 25 galibiyet 11 beraberlik 9 mağlubiyet)neyse 1 kupa

    yıl: 2008
    teknik direktör: skibbe
    suçlanması: ligde performans olarak kötü gidiş, kocaelispor'dan 5 gol yemek, olası 2. uefa kupası alınabilinmesini görmezden gelme.(37 maçta 20 galibiyet 9 beraberlik 8 mağlubiyet) 1 kupa

    yıl: 2009
    teknik direktör: bülent korkmaz
    suçlanması: lincoln ile kavga etmesi, ayağına gelen uefa kupası'nı elinin tersiyle itmesi, hamburg maçı.(16 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 4 mağlubiyet)

    yıl: 2009
    teknik direktör: frank rijkaard
    suçlanması: barcelona gibi top oynatmadı.(67 maçta 37 galibiyet 15 beraerlik 15 malubiyet)

    yıl: 2010
    teknik direktör: hagi
    suçlanması: komisyoncu, misimovic'i kovdurdu, romenleri doldurdu*, 3-4 puanla şampiyonluğu kaçırıp, kupada 5 atınca hoca ama kötü takımda göreve gelip kötü sonuç alınca hoca değil. efsaneydi ama, büyük futbolcuydu ama, eşşeğin siki ama.

    yukarıdaki hiçbir hocayı da haketmemektedir, hepsine bir kulp takmıştır eleştirmemiştir kulp takmıştır, çünkü hiçbir eleştiri hocayı göndertmez öyle bir eleştiri yok. şimdi eyy taraftar diye kafa s.ken güruh bu adamların hepsi suçlu tamam mı hepsi ama, kalli bunak, hagi hoca değil, lucescu çingene, sen de büyük taraftarsın, rakibi tezahüratınla boğuyorsun, stadyumu cehenneme çeviriyosun, taraftar grubun zaten muhteşem sen bu adamları haketmiyorsun sana jose mourinholar guardiola'lar yakışır.

    şimdi bırak sen bu kişilere destek olmayı köstek de olma, biz bu adamlara destek oluruz, senin sevmediklerine destek oluruz, biz 11.ken destek oluruz sen git uefa kupanla övün süper kupanla övün taraftar grubunla masturbasyon yap, bırak bizi bu adamlarla bırak peşimizi, merak etme bu kadar yavşak yönetici ve iyi gün taraftarı olan güruh varken kazanan hep sen olacaksın, hep yenisi, daha janjanlısı gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın