• 1001
    beşiktaş ve trabzonspor yönetimlerinin açıklamalarıyla işlerin karıştığı şu dönemde sessiz kalmasını takdir ettiğim yönetimimiz. sanırım 2 senedir yapılan en doğru iş bu suskunluk olsa gerek.
    şimdi efendim, galatasaray gibi bir kulübün yönetimi serinkanlılıkla ve vakarla yapılması gereken bir iştir. bugün patlak veren açıklamalara bakıyorum, trabzonspor haklı, ama beşiktaş'a ne oluyor?

    trabzonspor haklı derken, şikayetlerindeki haklılıkla ilgilenmiyorum. ben galatasaray taraftarıyım, beni ilgilendirmez trabzonspor'un hakkının yenip yenmemesi. lakin, adam fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girmiş, psikolojik bir mücadele veriyor. bunun için bir hamle yapmış, yapar. doğru da olsa yanlış da olsa trabzonspor neden ayaklandı denmez. gereğini yerine getiriyor denir. ama sahiden beşiktaş yönetiminin yaptığı akıl alacak türden değil.

    açıklamanın zaten elle tutulur bir tarafı yok o ayrı konu, ama sen neden trabzonspor'un yancısı gibi görünmeye çalışıyorsun birader? biz kalkıp da sakın bu polemiğin içine girmeyelim, elalemin ağzına sakız olmayalım, "kutsal ittifak" gerzekliğinin bir nesnesi olmayalım. konuşulacak çok şey vardı ama hepsinin zamanı geçti. bu saatten sonra ne konuşursak konuşalım, trabzonspor'un yancısı gibi görünmekten ve gösterilmekten başka bir akıbetimiz olmaz. hele bir de trabzonspor maçını kaybedersek, ki çok olası görünmekte malesef, o zaman iyice konuşur bazıları.

    hiç alakamız olmadığı halde fenerbahçe'ye karşı ancak ittifak kurarak başarılı olabilen bir kaç takımdan birinin taraftarı gibi görünmek isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar, trabzon güzellemelerine devam etsinler. ben galatasaray'ım arkadaş, benden sonra tufan. ne halleri varsa görsünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın