• 3189
    sivas-g.saray: 2-1

    1. hafta / 14 ağustos 2010

    sivasspor’un attığı ilk gol öncesi mehmet yıldız-neill mücadelesinde çalınan faul ve bu pozisyonun golle sonuçlanması sarı-kırmızılılar’ı çıldırttı.
    ek olarak ilk yarı'nın bitiminde emre çolak ceza sahası içinde yere düştü çok net penaltıyı hakem es geçti.

    g.saray-bursa: 0-2

    2. hafta / 22 ağustos 2010

    ilk yarının sonlarında yaşanan bir pozisyon çok tartışıldı. sarı kartı bulunan volkan şen, yerde kaldığı bir anda topu eliyle kontrolü altına aldı ancak abdullah yılmaz ‘skandal’ bir kararla 2. sarıyı çıkarmadı.

    karabük-g.saray: 2-1

    7. hafta / 1 ekim 2010

    ilk dakikada emenike ceza alanına girerken, neill yatarak topa vurdu. ancak nijeryalı forvet yerde kalınca aytekin durmaz’ın verdiği penaltı kararına yoğun itirazlar geldi.
    bence sezonun en kritik maçıydı 4 hafta üst üste kazanmıştık henüz maçın başında saçma bir penaltıyla karabük öne geçirildi ve ardından faul olmayan pozisyondan seken topla karabük ikiyi buldu.

    g.saray-a.gücü: 2-4

    8. hafta / 17 ekim 2010

    ankaragücü’nün ilk golü öncesi, faul kullanılırken topun hareketli olması aslan’ı isyan ettirdi. sarı-kırmızılılar pozisyonun ‘kural hatası’ olduğunu iddia etti.çok net bir kural hatası vardı.

    trabzon-g.saray: 2-0

    11. hafta / 7 kasım 2010

    trabzonspor’un attığı ilk golün hemen öncesinde g.saray’ın pino ile bulduğu ‘gollük’ pozisyon, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi..

    kayseri-g.saray: 0-0

    13. hafta / 21 kasım 2010

    elano’nun başrolde olduğu ve verilmeyen 2 penaltı kararı, g.saray cephesinden çok büyük tepki aldı.yorumsuz.

    bursa-g.saray: 2-0

    19. hafta / 29 ocak 2011

    bursa’nın ilk golünü atan kenny miller’ın, hem ofsayt pozisyonunda olması hem de topu eliyle kontrol etmesi aslan’ı isyan ettirdi

    galatasaray-karabük 0-0

    maçın başında kazım'ın penaltısı es geçildi.galatasaray bastırdı ancak...

    17 puanı hakemler tarafından buharlaşan bir takımın şampiyonluk iddiasını sürdürme ihtimalini açıklamanızı bekliyorum.belki bunlardan fazlasıda vardır örneğin beşiktaş maçında kewell'ın net penaltısı gibi.buca maçındaki penaltı gibi kazanmamız kaybetmemiz bunların bi önemi yok sonuçta hakemler art niyetli çıkıyorlar bizi maçlara.

    çok iyi oynamadınız belki ama şampiyonda yapılmadınız şimdi 18 mart'ta hepsinin intikamını alma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın